Breaking News

Saper Tahu???


Assalamualaikum

Maaf lah hari minggu yang santai nie cik nor kacau korang pulak.Hihik..Sebenarnya banyak benda yang cik nor nak tanya nie,.Tu pun kalau korang sudi jawabla..:)

Kepada yang ada akaun churpchurp dan aktif share iklan churpchurp cik nak tanyalah.Korang pernah tak dapat iklan yang perlu hantar draf.Dulu senang kalau draf kita lulus duit terus masuk akaun kita.Tapi sekarang lain pulak dia suruh kita buat.Kalau draf kita lulus kita kena masukan permanent link iklan yang lulus tu.Cari2 xder pon dia share iklan kita yang lulus tu.Bila kita buat link sendiri mula lah keluar not valid link lah.

Buntu cik nor fikir mana nak cari parmanent link tu.Baru nie dah rugi satu iklan..nie may b akan kerugian lagi kalau tak letak parmanent link tu.Bukan skit dia bagi oo..dalam seminggu kalau ada rezeki cik nor boleh dapat dalam RM10.00 or lebih.huhu.Kepada sesiapa yang tahu cara dia..boleh tak share ngan cik nor.Dah hampir 4 tahun simpan kat churpchurp tak pernah sekali pon dapat income.huhu

Makin kedekut churpchurp nie nak bagi income kat cik nor.Please help me kawan2..:)
Contoh iklan korang boleh tengok gambar kat atas tu..

Oklah..itu saja untuk hari nie.babai..:)



24 comments:

  1. tak tahulah cik nor...dah lama tak bergiat aktif dgn churp2 ni..hihihihi

    ReplyDelete
  2. Hye, I'm a new blogger :) Salam perkenalan, Mohon singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  3. Dah lama tak bergiat dalam churp2 ni ciknor.......huhu

    ReplyDelete
  4. x dapet la den nk nolongnyer.. hehe
    sbb saya tak aktif churp2.. ada je akaun, tapi x igt dah bial last time buka akaun tu..

    ReplyDelete
  5. churp2 mmg makin susah.. dari dulu tak dpt cash out pun sbb tak sampai target lagi.. dah give up kot dgn churp2 nie.. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..cik nor biar jer..sampai masa cik nor cashout jer..haha

      Delete
  6. maaf kak, tak dapat membantu.
    tak tau pula..

    ReplyDelete
  7. dah lama tak guna nie cik nor...harap ada yang sudi bantu,,

    ReplyDelete
  8. tak aktif curp2... susah ek skang?

    ReplyDelete
  9. xdpt bantu cik nor dh lama tgal churp2 huhuu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. xper shida..just tanya jer..hehe..mkn ssh nak dapat earning sekarang nie..huhu

      Delete
  10. Bab ni mmg okje blur tahap gaban cik nor...jangan tanya mak hoho

    ReplyDelete
  11. Tetibe baru teringat dah lama dah tinggal churp2.. Huhu
    Salam kenal daripada http://alynnnyzaa.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. bosan kan churp2 nie lambat dapat income..huhu
      salam knal kembali..:)

      Delete