KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, March 18, 2014

Anak Bulus Cik Nor


Assalamualaikum..

Hari nie agak terlewat sikit updates blog.Nak buat macam mana hari ni bos masuk pejabat lah pulak.huhu.Alah ko cik nor, bos ada ka tarak ke still lambat jugak blog.Tak gitu kawan2 semua..hihik

Tajuk entry bukan main suspen lagi.Rupanya letak gambar anak kucing jer.haha.Nie lah anak bulus cik nor yang terbaru.Balik kampung melayan kerenah anak bulus ni lah.Ada 2 ekor lagi tapi yang tu besar sikit dari yang nie.Tunggu next entry cik nor letak gambar anak bulus yang dua ekor lagi tu.Sekor warna oren n sekor lagi warna hitam.

Anak bulus nie dah penat berguaru senda.Dia dok main dua ekor nie jer.Dok main kejar2 then gomol2, itulah kerja bila dah kenyang makan.Last2 bila letih itulah kerja terakhir mereka.haha.Suka2 hati jer nak tido kat mana pon.Asal selesa  bagi diaorang hentam jer lah..haha.Sila abaikan pemandangan yang terlalu indah tu..haha

Syok tahu main anak bulus nie.Hilang tension jap main anak bulus nie..itu bagi cik nor la..bagi orang lain tak tahu lah..hehe

oklah..stop sini dulu..babai..:)

46 comments:

  1. comey2 tu anak bulus cik Nor ! suka suki dok lending memana..kenyang ler tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..kenyang + penat main itu lah kerjanya...haha

      Delete
  2. kucik kucik kucik, meeoww meeooowww, is suka kucing

    iskandarx.com

    ReplyDelete
  3. paly minat kucing tapi tak suka bela.. hohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. aik..mcm mana tu paly..ssh skit masalah tu..hehe

      Delete
  4. Homeiihh...tu mmg homeihh. Mcm2 telatah yg buatkan kita hepi. Hilang stress kejakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl tu chot...layan anak bulus nie hilang sekala stress..:)

      Delete
  5. aduh!comeinya!
    memang pantang tengok kucing ni >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih..:)
      wah..tak sangka miza pon suka kucing gak..:)

      Delete
  6. Nama dia memang anak bulus ke? Hehe. Saya suka tengok kucing jer, tapi nak pegang takuttt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..tak lah..terikut blogger zam lah nie..dia panggil kucing dia buluss..haha
      La kenapa takut pegang kucing?hehe

      Delete
  7. pakai gak istilah tu ek.. anak bulusss

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sori zam..guna istilah zam tanpa mtk izin..:)

      Delete
  8. hehee anak buluss cepat2 nk bca hehee..untung cik nor suka kucing..xtau kpe shida ngn kucing xpenah serasi haihh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..time kecik oklah layan..bila dah besar mls nak melayan..asyik nak mkn jer..:)
      knapa ssh nak serasi tu shida?hihik

      Delete
  9. comelnya si kucing tu, sayangnya mama takut dengan kucing

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih mama..tak perlah cik nor faham mama..:)

      Delete
  10. ingatkan bulus mana tadi..hihi..bulus yg tu akak pun suka..hilang tension..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bulus ni ramai kat umah cik nor...btl tu kak..:)

      Delete
  11. waa unik namanya cik bulus kekekkee...comel naaa mcm tuanya jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terikut blogger zam panggil kucing dia...terima kasih..:)

      Delete
  12. Alahai comeynya anak2 cik Nor ;) ... Alycia xsuka bela kucing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...masing2 ada hobi masing2..btl tak alycia?hehe

      Delete
  13. Bersih jer bulu dia cik nor.. comel!! =D
    isi tabung sekali..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok main atas rumah jer..jarang keluar rumah..terima kasih..:)

      terima kasih farah..:)

      Delete
  14. saya kalau tgh stress memang hilang habis stress bila tgk mereka ni..haha

    ReplyDelete
  15. hehe..comeinye nama dia, anak bulus. Kalo kt umah family kt kmpung bykla kucing, dah beranak pinak da kucing2 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihik..terikut blogger zam panggil kucing dia buluss...kat kampung snang nak pelihara kucing..lepas mcm tu jer..kalau kat bandar kna siap buat sangkar lagi..huhu

      Delete
  16. Nampak macam dia tidur di tepi buah tembikai je.

    ReplyDelete
  17. Alalala... manjer jerrr muker dier tue...! :D

    ReplyDelete
  18. Anak bulus besar ni tgh sedap layan ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...