KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, January 12, 2014

Kenapa Dia Tak Mau Keluar????

Assalamaulaikum

Sori ye kawa2 semalam tak der entry baru.Nak buat macam mana last2 minute baru nak updates entry.Last2 masa tak cukup...main tinggal macam tu jer..baik punya kerja.Ingat nak updates kat umah tapi bila layan tv malas lah pulok..hehe

Kenapa dengan tajuk cik nor tu...Macam nie ceritanya.Dah lama cik nor pasang satu iklan nuffnang bawah header permandangan laut yang bergerak2 tu.Entah dimasa silapnya dia xmo keluar2 sampai sekarang.Dah cuba edit2 kat coding dia.Tetap degil tak mo keluar gak.Memang degil tol iklan nie.Macam mana cik nor nak buat nie?Kawan2 yang pro tu boleh tak bantu cik nor.Cik nor nak soh dia keluar dari tempat persembunyian dia.hehe

Sekarang cik nor ada satu jer ruang iklan nuffnang kat sebelah kanan tu jer.Rasa tak meriah lah pulak bila ada satu jer iklan nuffnang..huhu.Saper2 pro tolong ajar cik nor erk?hehe

Tak der idea nak menulis panjang2 hari nie..jumpa esok ya..:)

52 comments:

  1. Bunda tak pandai bab ni...mungkin nanti adalah yg boleh mengajarnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak per bonda..InsyaAllah..harap2 mcm tu lah..:)

      Delete
  2. acik pun kurang mahir tentang ini

    ReplyDelete
  3. cik nor dah buat cm nuff ajar ker.. ader tutorial dia.. Fiza ikut yg tu jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat fiza..tapi dia still degil xmo keluar..naik juling dah mata cik nor ikut tutorial dia..huhu

      Delete
  4. tak nampak pun pemandangan laut tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada..dia kadang2 keluar..kadang2 tak...hehe

      Delete
  5. kena check balik bahagian kod tuuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah shaila dah check tapi xmo keluar gak..al-maklumlah cik nor bukan pandai sgt bab2 coding nie..hihik

      Delete
  6. patut la aiza cari tak jumpa.. aiza pasang dulu ikut tutorial yang dibuat oleh blogger lyssa faizureen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal..biasa ada 2 tp skarang tggl 1 jer aiza..huhu..dah ikut jgk tutorial lyssa faizureen tp still xjadi gak..huhu

      Delete
  7. cik akak minta tolong adik shida hari tu dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..ye ker?cik nor ada gak mtk tlg kak mia srh tgk..tp dia bizi kot xsempat lagi nak tgk..huhu

      Delete
  8. akak try remove lepas tu copy paste yg baru dari nuffnang tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat macm tu fizah..tapi xmo keluar2 gak.huhu

      Delete
  9. try remove pastu buat semula... tapi kdg2 mmg gtu perangai cik nuff ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah remove n buat baru dah..still xmo keluar gak..huhu

      Delete
  10. Assalammualaikum..cik nor,

    naper pulak cik nor.. iklan tu tak mau kuar yer... merajuk kot...

    mselim3

    pls: kekadang nuffnang ada error gak...nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim
      entah mselim..mungkinlah kot..haha

      p/s:nuff xnak bagi cik nor income lah tu..haha

      Delete
  11. salam cik nor..
    aloo samela mcm yaya pon..pnh jgk jdi cmtu, sudhnye maleh trus nak buh trus delete..lau bubuh pon bukn kua..huhu ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam cik yaya..

      hihik..nie lagi bagus pada cik nor..merajuk trus..:)

      Delete
  12. Kot kot dah tak de kat HTML kot Cik Nor terdelete ke....

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah kak..cik nor kurang arif sangat pasal coding nie..huhu

      Delete
  13. mungkin ada yg code tertinggal, terkurang atau terlebih kot cik nor .. entah lah.. tak pandai pulak nk cakap.. kena tanya org yg lebih pakar bab2 coding ni. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. entahlah aisya..cik nor xmahir sangat bab2 coding nie..hihi..tertinggal ke tak ckup ke cik nor xthu..haha

      Delete
  14. Rasa nyer cuba copy balik semua code tu.. takut ada yg tertinggal ke apa ker kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah buat yang baru tapi xmo keluar gak..huhu

      Delete
  15. Dia nak ajak main hide and seek kot.. hehehe... :D

    ReplyDelete
  16. adehhh kenit pun tak berapa mahir bab gini. Boleh jadi ingat, boleh jadi dah lupa. Kena try and error la selagi tak muncul iklan tu kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita xpro bab2 coding nie..hihi..tu lah naik pning dah kepala dok try n errors nie..:)

      Delete
  17. sy pun tak reti sangat cik nor.. mata berpinar2 je bila tgk coding2 yg nak dimasuk kan tu..haha...hari tu pun minta tlg dgn kawan blogger jgk...huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalah kita atie...cik nor lagilah..mmg btl2 buta it..haha.

      Delete
  18. yumida pun x arif sgt bab edit blog ni
    hope ade yg membantu nanti..n iklan tu keluar mcm magik

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..xper kak..samalah mcm cik nor..:)

      InsyaAllah...aamiin..

      Delete
  19. hai cik nor..
    sy bab Nuffnang ni memang tak arif lagi..walau dah biasa tang edit coding2 tu..:)
    semoga ada yg membantu ye cik nor :)

    ReplyDelete
  20. cuba cek, dia btol2 bawah coding header x? saya xikut nuffnang punya..
    sebab saya dah faham coding blog saya, saya buat sendiri.. alhamdulillah, menjadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. maksud saya, step nuffnang beri.. hehe

      Delete
    2. oo..mcm tu erk?nnt akak try check dulu btl ke tak..:)

      Delete
    3. dah ikut step yg nuffnang bagi tapi xjadi jgk..huhu

      Delete
  21. Akak pun tak pndai bab mcm ni...

    ReplyDelete
  22. ciksu minta tlg org editkan blog pasangkan.
    tapi kalu ciknor nk try sndiri dia ada bgtau kan kat akaun nuffnang. cer tgk blk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh..nie lagi expert,,,nnt cik nor try n error plk lah..mana thu jadi..:)

      Delete
  23. kadang-kadang ada, kadang2 takde... itulah kadang2 hairan... huhu

    p/s: anak2 buah dneo sekolah kat damansara.. deno duk damansara dah 2 minggu kak^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal deno..geram jer tgk iklan nuffnang nie..hehe

      p/s: owh..igt diaorg sekolah kat terengganu sbb deno ada skali..:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...