KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 8, 2011

Rancangan tergendala.....................

Semalam igt nak menulis kat blog aku nie tp bla tgk bos aku ade trus terbantut nak menulis.igkan dia nak masuk ofis.tunggu punya tunggu tak masuk2 sampai ke habs waktu kerja.Dah hilanglah idea aku nak menulis kat blog nie.Masa balik kg hari tu ader wat sambutan hari jadi anak buah aku.aderlah ambik gambar skit2.igt nak upload kat fb and kat cni.Tp nak buat mcm mana pc aku nie tak blh baca kad reader.So,tguulah engineer aku datng minggu dpn.Klu kat laptop dia blh lak bca .Huhuk....Nak buat mcm mana pc dah uzur....igtan pon dah tak braper oklah....hahhaha
         Bos aku nie dr monggu lps lagi nak wat clearers petty cash tp sampai skarang lagi aku tak terima biol dari dia.Habis klu tak der bil macm mana aku nak buat.Huhuk.Aku pon tak faham aper dia cbuk pon aku tak thulah.Benda yang tak penting didahulukan jadi mcm tu lah.Aku pon dah naik boring dok ofis tak thu nak buat aper.huhu.Oklah....cukup setakat nie coretan aku kat blog untuk kali ini..Lain kali aku karang panjang2 lagi....InsyaAllah.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...