KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 9, 2011

09 February 2011

Assalamualaikum..........
Aku sebenarnaya banyak kerja nak buat tapi aku rest kejaplah coz kpala aku dah dlanda migrain.Tiba2 jer sakit kepala.Tak lain tak bukan masalahnyer sbb duit jual tanah kat site aku tiba2 hilang tak thu aku ltka mana.Aku mati2 igt aku dah bagi kat bos aku.Bos aku cakp dia tak terima lagi duit lain selain yang aku beri pada dia sebelum aku balik raya cina minggu lps.Aku dah bingung dah mana aku campak duit dulu.So,untuk tenangkan hati aku aku buat jer lah petty cash aku sampai siap.Bos aku pon cakap balik cari kat umah umah dlu mana thu silap ltk ker.Klu dah mmg bagi saya tak perlah.Sejuk skit hati aku bila bos aku ckp mcm tu.Walaupon tak byk tp tu ttp duit orang.Amanah kna jaga.
Dgn kepala yang migrain aku balik n tak tapau pon makanan utk mkn tgh coz kepala dah migrain prut pon tiba2 jadi kenyang dgn sendiri.Dgn pantas aku buka balik diary tempat yg slalu aku simpan duit tu.Alhamdulillah aku rasa mcm ader benda kat cover dia tu.Buka2 mmg sah itulah duit yg aku cr dan duit tu jgklah yg buat kpala aku migrain.Syukur pada mu Ya Allah.....Disaat itu klu ader org kat ctu mahu jgk ak peluk org itu.hihik.Nak dtg kerja td tiba2 perut aku berkeroncong.Terpaksalah aku tapau makanan kat area UMT.Best gak coz aku jumpa nasi kerabu yg aku idamkan.Harga dia agak mahal skit la.RM3.50....hihik....Nasi dia mcm separuh jer just tambah telur masih n ayam goreng jer.Oklah aku stop dulu sblm bos aku sampai sbb dia srh aku wat kerja td tp aku lom wat lagi.Lain kali continue lagi.InsyaAllah........

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...