Breaking News

Alpha Series Dari Bagaidikata Perfumes Dengan Phero Booster Memikat Hati Teruna Dan Dara

Bila sebut pasal wangian badan masing-masing tidak akan pernah jemu untuk mencari wangian yang tahan lama dan  sesuai dengan situasi mereka. Tidak kira lelaki atau wanita mesti nak wangian badan yang terbaik untuk mereka.Tambah-tambah lagi bagi mereka yang sudah berumah tangga, mesti yang sama brand dengan pasangan.

Oleh sebab itulah Bagaidikata Perfumes memperkenalkan AlphaMale V1  dan AlphaFemale V1 dengan Phero Booster dengan wangian tahan lama menggunakan bahan-bahan premium. Dengan pengalaman lebih 10 tahun membuatkan mereka lebih arif tentang apa yang sangat diperlukan daam sebotol minyak wangian. Mereka yang terlinbat dalam penghasilan wangian ini adalah mereka yang sangat berpengalaman dalam mengimport dan mengedar perfume-perfume berpheromone sejak tahun 2007 lagi.

Bagaimana Pheromone Berfungsi?

Pheromones memintas " otak rasional" untuk menyasarkan tingkah laku, perasaan dan naluri. Semua manusia melepaskan pheromone ke udara melalui peluh dan dari 'chemical massenger' ini secara tidak sedar menyampaikan maklumat kepada wanita tentang keadaan fizikal, genetik, imuniti dan banyak lagi. Apa yang istimewa tentang minyak wangi ini, pheromone booster yang ada digabungkan dengan perfume handcraft dan bahan premium oleh salah satu perfume lab di Malaysia iaitu Bagaidikata Perfume MY.

Apa itu Alphamale V1?

Alphamale V1 merupakan salah satu dari siri pertama dari Bagaidikata Perfumes Malaysia. Minyak wangi yang dihasilkan oleh mereka kesemuanya menggunakan campuran tangan, atau bahasa lebih mudahnya HANDCRAFTED PERFUME. Setiap wangian menggunakan bahan-bahan premium yang membuatkan harumannya jadi lebih istimewa, bau tahan lama dan berkualiti. Apa yang lebih istimewa dan unik tentang Alphamale V1 ini adalah, ia dicampurkan dengan unsur Pheromone yang membuatkan wangian ini menjadi senjata rahsia untuk menarik minat wanita untuk mendekati anda.

Cara Guna AlphaMale V1

Alphamale V1 dicipta untuk kulit, bukan pada pakaian anda. Oleh itu, semburkan perfume ini pada kulit di bahagian-bahagian badan anda yang mengalirkan haba yang panas. Contohnya seperti di leher, bahu, pelipat tangan dan kaki dan lain-lain lagi. Lebih tepat lagi, guna perfume ini selepas anda mandi, sebelum anda pakai baju.


Apa itu Alphafemale V1?

Alphafemale V1 merupakan salah satu dari siri pertama dari Bagaidikata Perfumes Malaysia. Minyak wangi yang dihasilkan oleh mereka kesemuanya menggunakan campuran tangan, atau bahasa lebih mudahnya HANDCRAFTED PERFUME. Setiap wangian menggunakan bahan-bahan premium yang membuatkan harumannya jadi lebih istimewa, bau tahan lama dan berkualiti. Apa yang lebih istimewa dan unik tentang Alphafemale V1 ini adalah, ia dicampurkan dengan unsur Pheromone yang membuatkan wangian ini menjadi senjata rahsia untuk menarik minat wanita untuk mendekati anda.

Cara Guna Alphafemale V1

Alphafemale V1 dicipta untuk kulit, bukan pada pakaian anda. Oleh itu, semburkan perfume ini pada kulit di bahagian-bahagian badan anda yang mengalirkan haba yang panas. Contohnya seperti di leher, bahu, pelipat tangan dan kaki dan lain-lain lagi. Lebih tepat lagi, guna perfume ini selepas anda mandi, sebelum anda pakai baju.


Terdapat 7 pilihan bauan yang anda boleh pilih untuk Alphafemale V1 : Musk, Vanila, Pomegranate, Ylang-Ylang, Grapefruit, Fruity dan Flower Accords. Manakala untuk Alphamale V1 anda boleh pilih bauan seperti Musk, Vanilla, Woody Accords, Osmanthus, Citrus dan Fruity Accods.

Pengalaman Cik Nor sendiri menggunakan Aplhafemale V1 memang sangat mengujakan kerana wangianya tahan lama dan tetap berbau lagi walaupun selepas mandi. Baunya yang lembut membuatkanhati terpikat dan ingin menukar wangian sebelum ini kepada Alphafemale V1. Kalau Cik Nor dah jatuh hati dengan wangian ni tak kan korang nak tengok jer kan? Jom la cuba Alphafemale V1 atau Alphamale V1.

Untuk lebih lanjut atau untuk pembelian jangan lupa lawati : 

Website : https://alphaseries.my/

Facebook : https://web.facebook.com/alphaseriesbagaidikata

Instagram : https://www.instagram.com/alphaseriesmy/?hl=ms

Twitter : https://twitter.com/alphaseriesmy

Tiktok : www.tiktok.com/@bagaidikataperfumes

2 comments: