Breaking News

Cosmoderm Glow-C Set Mencerahkan Dan Merawat Kulit Muka Dari Pencemaran Radikal Bebas

Seperti yang kita maklum Vitamin C memang penting dalam kehidupan harian kita. Tidak kira apa jua cara kita amalkannya pasti ada kebaikan untuk anggota tubuh kita. Tambah-tambah lagi dalam keadaan dunia sekarang ni yang mempunyai bermacam-macam penyakit dan pencemaran yang menyesakkan hidup. Pelbagai alternatif mesti diambil untuk menjaga kesihatan tubuh kita.

Cosmoderm juga tidak ketinggalan dalam membantu menjaga kulit wajah kita. Terdapat pelbagai manfaat Vitamin C yang boleh kita perolehi daripada Cosmoderm Glow-C Set. Antara kebaikannya ialah antioksidan yang tinggi, perlindungan dari sinar UV, merangsang pengeluaran  kolagen supaya kulit kelihatan muda, menggalakan pertumbuhan sel baru, membaiki kerosakan sel dan mencerahkan kulit.

Terdapat 4 produk utama dalam Cosmoderm Glow-C Set ini.

1. Vitamin C Detox Cleansing Gel

- Membersihkan dan menyegarkan kulit anda setiap hari. Diperkaya dengan pati minyak oren yang membantu menyahtoksin radikal bebas yang berbahaya dari kulit anda. 

2. Vitamin C 500mg Radiance Toning Essence

- Membantu membangkitkan dan mengaktif sel kulit tidak aktif disamping merangsang pengeluaran serat protein untuk kulit kelihatan muda. Ia juga meningkatkan keupayaan penyerapan Vitamin  untuk lebih cerah dan berseri.

3. Vitamin C 5000mg Super Boosting Serum

- Mencerahkan hyperpigmentasi dan bintik hitam secara berkesan dengan 5000mg Vitamin C. Ia juga menggebukan kulit serta meminimumkan penampakan garis-garis halus dan kedutan. 


4. Vitamin C 1000mg Brightening Moisture Solution

- Membantu meningkatan pertumbuhan semula kulit dan mencegah kulit daripada kerosakan mikro akibat pencemaran. Ia juga membantu mencerahkan dan melembapkan kulit supaya lebih berseri dan anjal.

Pengalaman Cik Nor menggunakan Glow-C Set ini memang sangat membantu kerana ia bukan sahaja mencerahkan kulit yang kusam, malah ia juga menganjalkan kulit seperti remaja dahulu. Penggunakan keempat-empat produk ini secara konsisten mampu menghalang radikal bebas melekat pada kulit muka serta melambatkan kedutan penuaan. Tidak hairanlah kalau Cik Nor setia pada Cosmoderm Glow-C Set selepas ini. 

Cosmoderm Glow-C Set ini sesuai untuk mereka yang berumur 20 - 40 tahun ke atas. Anda tak perlu risau kerana set ini bebas paraben, bauan semulajadi dan bebas SLS/SLES. 

Tunggu apa lagi, jom la cuba set Glow-C ni supaya kulit muka anda sentiasa terjaga dan cerah berseri sentiasa.

Untuk maklumat lanjut jangan lupa lawati : https://www.cosmoderm.com.my/

6 comments:

  1. Salam tahun baru 2022, bila ada vitamin c, rasa yakin nak guna. Nice sharing.

    ReplyDelete
  2. Brand Cosmoderm ni mmg well known, nak guna pun yakin dengan hasil dia..

    ReplyDelete
  3. Wow bestnya skrg ni byk eadikal.brvas di mana2

    ReplyDelete
  4. Vit c mmg bagus utk kulit.. bestnya cosmoderm dah ada range baru..

    ReplyDelete
  5. Banyak keluaran produk baru cosmoderm. Rasa haritu ada yang baru. Ini yang baru lagi versi warna oren pulak. Kena dengan tema vitamin C.

    ReplyDelete