KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, June 22, 2017

100comments.com


Assalamualaikum..

Baca tajuk mesti korang pelik kan? Apa ke benda 100comments.com tu? Ha..Mai sini semua Cik Nor nak terangkan website apa 100comments.com ni. Bila korang dah baca mesti korang..oo..ini rupanya. Mesti korang senyum sampa ke telinga sebab memudahkan kerja korang.

100comments.com ni merupakan satu-satunya website yang review pelbagai produk kegunaan korang semua dirumah . Antaranya kesihatan & kecantikan, barangan bayi, barang dapur, barangan elektrik, keperluan rumah, barangan sukan dan banyak lagi la. Kiranya satu website untuk semua keperluan  yang anda guna dirumah.

Kiranya kalau korang nak beli apa-apa barang, korang tak perlulah berdiri lama-lama kat pasaran sebab nak baca segala macam yang tertulis di packing setiap barang. Korang hanya perlu buka website ni cari produk yang korang hendak beli. Setiap produk ada penerangan dan paling best ada review dari pengguna untuk setiap produk.





Korang tak perlu lah lagi nak tanya, bagus ke produk ni? Ok ke produk ni. Kini korang boleh baca sendiri review dari pengguna bagi setiap produk yang dipaparkan di website ini. Baguskan website ni, memudahkan kan kerja korang. Menjimatkan masa dan  koran berpuashati ketika membeli produk yang di ingini.

Macam mana? Berminat la tu kan. Kalau berminat apa lagi. Jangan lupa lawati :



6 comments:

  1. a ah kan.. kalo kita nak cuba satu2 produk mesti nak tahu dulu okay ke tak.. bagusnya benda ni.. senang semua rujuk sini saja..

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HARI RAYA...

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Jemput join segmen saya Segmen Sesuci Lebaran 2017 by Hani RahmanTerima kasih...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  3. salam sis nor..
    wahh yang ni yaya baru tau..
    biasa jug tgok link dia tp xpernah tfkir nk buka..sbb ingat tu adv ke..haha

    ReplyDelete
  4. ada dpt review tp barang dia tak dpt lagi pun.. hehehhe

    Selamat Hari Raya.. ;)

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete
  5. bagus website ni..boleh tahu review barang kita yang baru plan nak beli..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...