Breaking News

Rezeki Tak Salah Alamat


Assalamualaikum..

Sila abaikan gambar yang tak rotate tu. Nak tengok gambar tu sila pusing tab, telefon, laptop dan sebagainya. Hihi. Tu cenderahati masa pergi review buffet ramadan kat Hotel Perdana tempoh hari. Tak nak cerita pasal tu. Tapi nak cerita pasal lain.

Masa tengah berbuka, ambik la kurma tengok kurma tu dah berkurangan. Masa tu terfikir tak ada ke orang nak bagi kurma lagi kat aku. Nak beli malas sebab dok sorang. Alasan jer kan. Haha. Orang kata kurma orang bagi ni lebih sedap. Eh betul ke?haha

Rupanya Allah tahu isi hati  Cik Nor, ada orang datang hantar kurma kat pejabat. Dapat la seorang satu kotak. Alhamdulillah. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui. Kalau kita niat benda yang baik mesti Allah makbulkan. Hanya 1 lagi Cik Nor tunggu Allah makbulkan.. apa? Faham-faham sendiri lah yer..hihi

Korang pernah tak niat macam Cik Nor ni. Kalau pernah, korang dapat tak? Betul kan orang kata, rezeki tak salah alamat. Kalau dia nak datang mudah jer.

20 comments:

  1. Alhamdulillah.. Rezeki Cik Nor.. Selamat berpuasa ya Cik Nor.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Rezeki Cik Nor.. Selamat berpuasa ya Cik Nor.

    ReplyDelete
  3. Alllhamdulillah... Rezeki cik nor

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, moga murah rezeki lagi.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..niat cik nor nakkan kurma dpt jugak.betul tu rezeki tak pernah salah alamat..cuma masa kita tak ditetapkan..suprise dari Allah untuk hambaNya

    ReplyDelete
  6. Moga dipermudahkan rezeki lagi...Allah mmg sayangkan kita semua.

    ReplyDelete
  7. Wah bestnyaaa.. camner cik nor boleh join review buffet ramadan tu.. dok asyik dengar kat kl jerr.. kat kelate pon ada jugak rupanya hii

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah rezeki.. niat nak ada zuriat sendiri belum tercapai lagi... sabar jer mampu...

    ReplyDelete
  9. Insyaallah.. Saya doakan yang terbaik untuk Cik Nor..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..rezeki cik nor..hehe..insya'allah, moga dpt apa yng diniat tu nanti :D

    ReplyDelete
  11. hehe pernah! on the spot juga Allah dengar doa kita. Allah tu maha mendengar :D

    ReplyDelete
  12. haaa... baru first time k. azni masuk blog cik nor. sorri tak perasan dalam KBBA

    ReplyDelete
  13. Alhamdulilah rezeki cik nor.

    ReplyDelete
  14. Betul kurma org bg lg sedap..hehehe

    ReplyDelete
  15. Valuable and informative blog. Keep sharing such kind of blogs in future as well. Thanks a lot.
    Herbal Incense

    ReplyDelete
  16. Nice post, thank you for sharing your real life experience. I like your post. It s very informative for healthcare system
    Herbal Incense

    ReplyDelete