KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, November 30, 2011

Rama-Rama.....



Entah apalah yg menarik kat rama2 nie pon aku tak thu.Tiba2 saja aku rasa nak ambik gambar dia.Dah dua 3 hari dia melekat kat dinding area bilik air dpn opis aku nie.Aku igtkan dia dah mati tp rupanya masih bernyawa lagi.huhu.

Gambar yg first tu aku snap masa dia dok santai gtu.Tgk rileks gtu lah.haha.While yg second tu plk aku snap masa angin tgk kencang, tu yg sayap dia mcm dah nak terttp gtu.Ermm....after aku snap this pic angin like ribut tiba2 berlaku.Msa ribut tu aku kat dalm ofis tkut nak kuar.Ermm..bial aku kuar tgk rama2 tu dah tak der.Kna bawa angin kuat or dia terbang sndiri mencari arah tujuannya.Alhamdulillah...sempat juga aku mengabadikan pic dia dlm blog aku nie.


Korang lyn lah bait2 lirik Rama-Rama nyanyian Ella.Aku suka sgt lagu nie....






2 comments:

  1. hamboi...mood rama rama pulak da hihi

    ReplyDelete
  2. haha..mesti eira layan lagu rama2 nie kan..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...