Breaking News

Hepi Bestday To Me

Assalamualaikum..

Lama benar dah rasanya Cik Nor tak tulis entry personal, asyik review jer kan. Mesti korang bosan tak ada cerita lain kat blog Cik Nor. Datang sekali review, datang kali ke 2 pun review. Kali ke 3 mesti korang tak datang dah kan?hihi. Untuk tidak menghampakan korang malam ni Cik Nor tulis entry personal. Ececeh..acah-acah blogger tersohor pulak Cik Nor ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Sebenarnya hari lahir Cik Nor dah 2 minggu berlalu. Tapi nak up jugak kat sini. Tak basi kan. Hihi. Kalau ada yang nak bagi hadiah tu di alu-alukan, Cik Nor terima jer.๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€. Hari lahir Cik Nor pada tahun ini jatuh pada hari khamis, so pada tarikh itu jugaklah Cik Nor kena mempebaharui lesen memandu. 

Hari rabu tu dah bagi kunci pejabat siap-siap kat staf lain takut Cik Nor masuk lambat. Rezeki Cik Nor kot hari tu, orang tak ramai. Sebelum pukul 9.00 pagi lesen Cik Nor dah siap. Dah ambik lesen, terus memandu ke pejabat. Sampai-sampai...eh pejabat tak buka lagi. Nak tunggu dalam kereta macam malas arr, panas dan satu lagi rugi petrol kalau pasang penyaman udara.haha. Tunggu la Cik Nor depan pintu pejabat. 

Dekat 20 minit menunggu, sampai la staf yang Cik Nor tinggalkam kunci pejabat kat dia. Adoii..datang-datang boleh dia cakap kunci tertinggal kat rumah. Dah lah Cik Nor hampir setengah jam berdiri. Whatsapp kawan pejabat yang lain, tak berbalas la pulak. Dah hangin satu badan dah ni, dengan bos dah bagi arahan lagi. Dalam keserabutan itu tiba-tiba ada orang telefon. Ingat bos Cik Nor yang telefon. Dah cuak dah.

Sekali tengok....jeng..jeng..jeng kawan blogger Umminani yang  telefon. Dalam hati dah cuak. Nani, ko jangan macam-macam. Jangan nak suruh Cik Nor masuk tv lagi.๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚. Ternyata sangkaan Cik Nor meleset, rupanya dia nak ucapkan selamat hari lahir. Alahai..terharunya. hati yang panas tiba-tiba bersalji.hihi. Kali pertama orang telefon untuk ucapkan selamat hari lahir, biasa orang ucap melalui whatsapp jer. Apa-apa pun terima kasih buat Nani sebab sanggup telefon dari jauh semata-mata nak ucap selamat hari lahir. Semoga murah rezeki dah dilindungi Allah selalu. Aamiin.

Entry yang Nani paksa masuk tv tu kat Sini dan Sini. Haha

28 comments:

  1. happy birhday cik nor!,semoga hari-hari cik sentiasa dirahmati dan di dalam lindungannya ^_^

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday cik nor :) semoga sihat selalu^^

    ReplyDelete
  3. Cik nor happy belated birthday. Hihi

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday cik nor... kalau nk hadiah mai KL naa ;-)

    ReplyDelete
  5. selamat hari lahir belated cik nor... tak pa lum basi lagi.... hehehe... semoga cik nor dimurahkan rezeki sentiasa dlm kehidupan di dunia dan di akhirat

    ReplyDelete
  6. Happy birthday kak nor..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday Cik Nor... Semoga kekal sihat dan bahagia selalu...

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday Cik Nor!!! May Allah bless you :)

    ReplyDelete
  9. haha..happy belated birthday cik nor...alolo sweet angat Nani siap call lagi...

    ReplyDelete
  10. Happy belated besday Kak Nor. Semoga ceria selalu. :D

    ReplyDelete
  11. happy belated birthday ciknor! birthday saya pun bulan ni jugak, dah lepas dah xD

    ReplyDelete
  12. happy belated birthday cik nor!

    ReplyDelete
  13. Hppy birthday sis! Smoga dirahmati.

    ReplyDelete
  14. Happy birthday cik nor semoga murah rezeki Dan panjang Umur ye

    ReplyDelete
  15. do follow blog ni...

    waaa taching la bila ada kawan yg ingat bz day kita n ucap selamat kan.. rasa dunia ana yang punyee..

    ReplyDelete
  16. happy belated day! bestnya orang call wish birthday, sha nak dapat whtsapp wish birthday pun susah haha

    ReplyDelete
  17. Happy Belated Birthday Cik Nor. Semoga apa yang dihajati akan tercapai.

    ReplyDelete
  18. Salam ukhuwah dihulurkan..
    Happy belated birthday Cik Nor..

    ReplyDelete
  19. la sori lambat wish
    apa2 pun hepy besday

    ReplyDelete
  20. Hepy belated Bezday Cik Nor...moga pjg umur, murah rezeki dan sentiasa dlm limpahan rahmat Allah.

    Wahhh...sejak glemer masuk TV ni mmg kalah retis ek...

    ReplyDelete