Breaking News

Spray 8 For Kids ( Milk + Diaper Soothing Cream) | Krim Khusus Untuk Anak Anda





Assalamualaikum..

Ibu-ibu diluar runsing dan risau bila anak kecil mereka mengalami ruam atau kulit sensitif akibat elergik susu atau keadaan persekitaran seperti peluh kerana cuaca yang tak menentu sekarang ini. Mesti pelbagai cara dan ubat-ubatan digunakan untuk mengatasi masalah ini. Ada yang letak bedak la, minyak itu la dan macam-macam lagi lah supaya cepat sembuh.



Sekarang ibu-ibu tak perlu risau atau susah hati kerana Spray 8 For Kids ( milk + diaper soothing cream) dapat membantu anda untuk mengatasi masalah ini. Produk ini merupakan produk semulajadi yang dirumus khas untuk penjagaan kulit anak anda. Ramuan ekstrak tumbuhan di dalamnya berpotensi untuk memulihkan dan mengembalikan kulit yang sihat.

Spray 8 ini amat mudah digunakan kerana ia mesra pada kulit. Cuma letak ditempat yang gatal atau elergik, sapu sehingga menyerap ke dalam kulit dan biarkan. Jangan bilas yer. Ia bukan terhad digunaka kepada anak kecil tapi boleh digunakan untuk orang dewasa juga. Menarik bukan, jom la cuba Spray 8. Sesuai untuk seisi keluarga


Spray 8 Milk + Diaper Soothing Cream ini mengandungi aqua, campuran minyak elaeis guineesis dan minyak kernal elaeis guineesis, Dermaxan ( ekstrak kulit manggis - Garcinia mangostana), ekstrak buah Quercus acustissima, caprylyl glycol dan alkohol phenethyl, tocopherol, gam xantham dan minyak pati.


Cara menggunakannya : 

1. Sapu Spray 8 For Kids Milk + Diaper Soothing Cream ke kawasan bermasalah
2. Biarkan ia meresap ke dalam kulit
3. Jangan bilas
4. Gunakan secara kerap untuk kesan yang maksimun


Testimoni pengguna Spray 8 For Kids Milk + Diaper Soothing Cream :


Cara penyimpanan : 

Simpan di tempat yang sejuk dan kering. Elakkan daripada cahaya matahari.

Kalau korang nak dapatkan Spray 8 Milk Diaper Soothing Cream korang boleh rujuk pautan di bawah :

 Spray8 Milk Diaper Soothing Cream Facebook : https://www.facebook.com/furleybio/ 
Instagram : @furleybio 

Untuk review produk biofurley sebelum ini boleh baca sini :
2. Spray 8
3. Femmist

15 comments:

  1. good info cik nor..berguna untuk ibu2 yang mencari info pasal ni...

    ReplyDelete
  2. menarinya spray ni perlu ada tuk ibu-ibu... yg lg menarik packagingnya cantik...

    ReplyDelete
  3. tgk botol je dah menarik mcm poster the wimpy kids

    ReplyDelete
  4. good sharing. design kat botol pun cantik, comey ;)

    ReplyDelete
  5. Boleh kongsi guna dengan orang dewasa tu paling menarik cik nor

    ReplyDelete
  6. sangat berguna untuk kami yang ada anak kecik!thank you sharing cik nor!

    ReplyDelete
  7. Senang sangat dah sekarang ni...main sembur sembur je nampaknya hihi

    ReplyDelete
  8. Bagus ada produk yang boleh membantu menyembuhkan penyakit untuk anak-anak kecil.

    ReplyDelete
  9. menarik betul produk ni.. senang nak guna...

    ReplyDelete
  10. Swnangnya nak guna. Hygiene Pula tu

    ReplyDelete
  11. Ever wanted to get free Twitter Re-tweets?
    Did you know that you can get them AUTOMATICALLY AND ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?

    ReplyDelete
  12. Register to EverydayFamily today and you will receive stage by stage pregnancy and baby email newsletters, promotions and coupons as well as free baby samples, coupons, baby magazines and much more.

    New Members are Entered to Win Free Diapers for a Year!

    ReplyDelete