Breaking News

Apa Kelebihan 3D Gold Stemcell Serum Dari My Beauty Herbs???



Assalamualaikum..

Dah tua-tua macam ni baru tahu apa itu serum. Alahai Cik Nor ni. Nasib la tak terlambat lagi. Tak nipu yer ni first time Cik Nor guna serum. Sebelum ni memang dengar tapi tak tahu serum tu macam mana. Jakun kan Cik Nor..😂

Meh Cik nor share pengalaman  menggunakan 3D Gold Stdmcell Serum by Beauty Herbs. Tengok gambar sebelum dah selepas menggunakannya, parut hitam dah semakin pudar dan jeragat memang hilang terus la. Owh.. teruja sangat menggunakan serum ni. Masa mula-mula pakai ada jugak jerawat kecil-kecil naik tapi tu sementara je sebab selepas itu jerawat tu dah mulai kecut dan akhirnya terkulai layu.

Perhh..paling Cik Nor suka bila kulit muka nampak flawless sangat walaupun tanpa sebarang make up.  Bila kulit dah flawless automatik kulit muka sekata. I like u.😊. Serum ini jugak dapat mengecilkan liang pori. Tak de la pori kulit terbuka macam pintu gua lagi.


Apabila kita membeli serum ini, treatment cream ini disertakan bersama. Combination serum dengan treament cream ni mampu melembapkan dan menganjalkan kulit muka. Ia juga dapat mengawal minyak dimuka yang boleh dibuat minyak untuk memasak 😀.

Apa yang penting kulit muka dah makin cerah dan kulit muka makin anjal tidak lagi menggelebar.  Kita juga dah boleh say good bye to panda eyes. Selain itu juga serum ini juga dapat melindungi kulit kita dari sinaran uv. So good.

Garis halus bawah mata dan kedutan muka sudah berkurangan dan hampir hilang. Tak percaya? Tengok gambar di bawah ini.


Apakah kelebihan 3D Gold Stemcell Serum yang menjadikan ia sangat bagus?

3D Gold Stemcell Serum adalah serum wajah yang membantu anda mendapatkan kesan-kesan berikut :

  • Sebagai agen pelembapan yang semulajadi
  • Melindungi stemcell kulit
  • Berfungsi sebagai anti penuaan
  • Membantu pertumbuhan sel-sel kulit baru
  • Meningkatkan keanjalan dan kerapatan kulit
  • Rejuvinasi kulit secara dalaman
  • Membantu kulit menghasilkan kolagen sendiri
  • Pembekal anti-oksida yang tinggi kepada kulit
  • Menjadikan kulit lebih awet muda, licin, anjal dan berseri
  • Menyerap ke dalam lapisan dermis dan merangsang kolagen untuk kulit lebih anjal dan halus
  • Bertindak merangsang sistesis kolagen selain mengunci lembapan pada lapisan kulit. Hasilnya kulit akan menjadi lebih anjal, cerah dan muda remaja.
  • Memberikan kesan anti penuaan yang optimum dan menakjubkan

Cara penggunaan 3D Gold Stemcell Serum

Cara penggunaan 3D Gold Stemcell Serum adalah seperti di bawah :
1. Tekan 1 atau 2 kali serum pada tapak tangan dan ratakan ke wajah, bawah mata, leher dan mata sebelum
 tidur dan waktu pagi selepas mencuci muka. Pakai 2 kali sehari untuk kesan maksimum bagi jangka masa 
panjang.
2. Pastikan anda membersihkan wajah sebelum menggunakan serum.
3. Krim rawatan dipakai pada waktu malam selepas mencuci muka. Jangan dicampurkan dengan produk
 lain.
4. Untuk kesan maksimum, minum minima 8 gelas air kosong.





Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs : Review Produk dianjurkan oleh blogger Mia Liana dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.



17 comments:

  1. Uihh..mmg nampak beza tu..SB pon baru kenal apa itu serum..lama ni guna moisturizer saja pastu muka berminyak berkilat, boleh perah buat minyak masak..hihii

    ReplyDelete
  2. Wahh.. Hilang jeragat. Nampak lain.

    ReplyDelete
  3. wah memang nampak perbezaannya..cik nor amalkan terus nanti hasilnya lagi mabebeles..cewah2

    ReplyDelete
  4. Wah..wah...cun nye awek kelate sorg ni..makin mengancam bile lepas pakai serum tu..

    ReplyDelete
  5. Wah..wah...cun nye awek kelate sorg ni..makin mengancam bile lepas pakai serum tu..

    ReplyDelete
  6. serious beza... makin cantik, muda & glowing nyaa...

    ReplyDelete
  7. mmg nmpk perbezaan.. dulu cikla ada pakai serum, tp la ni dh lama x pakai dah ..hehe

    ReplyDelete
  8. Mak ni suka je guna benda benda gini Cik Nor tp tulah..... yg tak tahannya nak kena beli haha...

    ReplyDelete
  9. all the best..dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  10. Salam..Singgah dari Giveaway Review yang sama http://www.akifimtiyaz.com/2016/10/kulit-wajah-flawless-hanya-dengan-3d.html

    semoga berjaya..

    ReplyDelete
  11. Slm daripada Fiza. Semoga berjaya.. Singgah BW dr segmen yang sama.. http://ourmemoria.blogspot.my/2016/10/wajah-menawan-dengan-3d-gold-stemcell.html

    ReplyDelete
  12. Saya pun ucap salam singgah.

    http://biarlembuyangjadilembu.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. amboiiii bertambah melecun laa awek kelate niiiii

    ReplyDelete
  14. Salam. Terima kasih hantar entri review produk Giveaway 3D Gold StemCell Serum My Beauty Herbs Di Mialiana.com

    Entri ini telah disenaraikan. Good Luck!

    - Mia Liana -

    ReplyDelete