Breaking News

FUYOOO !!! GGIVEAWAY BY MAMA DARWIISH


klik banner untuk join
FUYOOO !!! GIVEAWAY 
by Mama Darwiish
Hadiah  :
1x Leonovo A560 + 8Gb SD Card 
1x Cartoon Power Bank 8800 mAh 
1x Mini MP3
1x Neesya Serum
1x Cash RM50
Tempoh :
28 Sept 2015 - 28 Okt 2015
Pengumuman Pemenang 31 Okt 2015
Syarat-syarat :
1. Blogger yang beralamat di malaysia
2. Wajib mempunyai akaun instagram
3. Follow, Add, Like semua blog, fanpage, G+, instagram penaja
4. Copy Code yang disediakan dan paste di ruang html blog anda
5. Tag minimum 3 rakan  anda yang lain dan pastikan mereka tahu
6. Tinggalkan link penyertaan & emel di kotak komen entri ini
Pemilihan pemenang :
1. Kesemua pemenang akan dipilih menggunakan random
2. Penyertaan akan terbatal jika gagal ikut syarat terutama No.2
3. Pemenang akan dihubungi melalui email
Follow Blog  : http://mamadarwiish.blogspot.my/ http://sharingiscaring-fiza.blogspot.my/ http://unclezuan.com/ http://mrspuex.blogspot.my/ http://mekzumbie.blogspot.my/ http://www.hafizhafizol.my/ http://aderakukeysah.blogspot.my/ Follow G+ :  : Khalid Kyle Blurrydino
Like Page Penaja :
Mama Darwiish
SuperMom With SuperKids
Blog Uncle Zuan
MrsPuexDotBlogspotDotCom
Gloxina17
Acacia Beauty Care HQ
Qyra Beauty Care
Follow Instagram :
@aiinbaharom
@fizaabdrahman
@unclezuan11
@znooraini @mek_zumbie @hafiz_hafizol @khalidkyle
@gloxina17
@acaciabeautycarehq
@qyrabeautycare

19 comments:

  1. Nak masuk jugaklah giveaway ni. Ni sama ke dengan yang ntri sebelumnya? Yang tu saya ada masuk.

    Bw kat sini ;)

    Singgah blog kita ya www.emmemarinamohamad.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya dan tabah selalu, banyaknya kerja nak buat hehe..

    ReplyDelete
  3. Wah wah ! all the best yerrr !

    me too join this, jom ler singgah jap, wish me luck jugakkk~hahaha
    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    sis, alang alang tu, jom la support GA yg nona sponsor nihhhh, lagi 10 harii jerrr !

    http://nonasani.blogspot.my/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html


    smoga sesama ade rezeki...amin !

    ReplyDelete
  4. wahh good luck ..

    www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya ya normi..terima kasih ke laman Etuza

    ReplyDelete
  6. yeayyyy!saya nak cuba jugak walau possibility nak mng hadiah tuh tipis ..ahahahhaa...semoga berjaya owner blog and semua yg join!nak lenovo tuh..ahahahaha

    ReplyDelete
  7. All the best cik nor! ;)

    Semoga murah rezeki...

    ReplyDelete
  8. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.... Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    Fuyooo !!! Giveaway by Mama Darwiish (28oct)

    Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000 (30oct)

    ReplyDelete
  9. Semoga ada rezeki , bw dari GA yang sama :)

    http://theathra.blogspot.my/2015/10/fuyooo-ggiveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  10. Good luck
    Singgah bw kat sini (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/fuyooo-giveaway-by-mama-darwiish.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :-)
    Terima kasih kerana sudi memeriahkan giveaway ini. Senarai peserta & pemenang akan diumumkan dalam masa terdekat. I wish you all the best !!!
    Stay keep in touch :-)

    ReplyDelete
  12. TAHNIAH ciknor.. :)

    Cepat2 claim hdiah. Hee

    ReplyDelete
  13. Tahniah !!!! awak terpilih sbg salah seorang pemenang. Sila beri details secepat mungkin ye

    ReplyDelete