Breaking News

Dapat Tamar Cocoa


Assalamaualaikum...


Dah lama benar rasanya tak updates blog. Busy punya pasal. Kerja kat pejabat kena di utamakan. Betul tak kawan2?hehe. Apa khabar korang semua. Harapnya sihat2lah semuanya..:)


Berbalik kepada gambar kat atas, sebenarnya dah lama cik nor dapat tamar cocoa tu tapi xsempat nak updates kat sini. Dari mana cik nor dapat tamar cocoa tu? Begini cerita sebenarnya..Cik nor walaupon jarang updates blog tapi cik nor rajin bw.. Sekali singgah blog Athirah Diyana a.k.a http://athirahdiyana87.blogspot.com/ dia offer kepada 5 orang pembaca blog dia yang terpantas untuk mendapatkan 1 sachet tamar cocoa.  Cik nor apa lagi cuba lah nasib mana tahu kot ada rezeki wahal masa tu tak tahu berapa ramai yang dah cuba.

Tak ingat la pulak dekat entry mana Athirah komen " cik nor sila hantar detail" eh macam pelik jer. cik nor tak menang mana2 GA or segmen. Pergi balik kat blog Athirah then baru perasan cik nor adalah salah seorang pembaca beliau yang terpantas untuk mendapatkan 1 sachet tamar cocoa. Alhamdulillah..kalau dah rezeki tak kemana.

Apa rasa tamar cocoa tu? Jangan di tanya..coz cik nor tak minum lagi.. Sayang la pulak..hihik. Apa2 pon thanks buat Athirah Diyana coz bagi cik nor tamar cocoa tu. Nak berkenalan dengan Athirah jangan lupa click link yang cik nor bagi kat atas tu yer..:)

Cukup untuk hari ini..:)


12 comments:

  1. sedap tak cik nor.. nanti share tau..btw tahniah cik nor..=D

    ReplyDelete
  2. Kak Alycia dah permah try.. mmg sedappp ;)

    ReplyDelete
  3. Nanti dah minum kasi tau lah apa rasanyer...

    ReplyDelete
  4. Tamar Coco? Mesti rasa coklat coklat pas tu ada rasa tamar tamar sikit ek cik Nor

    ReplyDelete
  5. Sally ada jugak tgk...tapi pernah rasa yg bukan 3 IN 1...xtau la company same ke tak...

    ReplyDelete
  6. Cik Nor rajin BW.. sbb tu ada rezeki.. tahniah.. Fiza nie update blog pun malas.. BW entah ke mana.. huhu...

    ReplyDelete
  7. Wah.. Nampak sedap tu cik nor. Tahniah. ;)

    ReplyDelete
  8. asalam cik nor pertama kali nampak makannan ni...sedap macam milo ke?

    ReplyDelete