KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, October 27, 2015

Anak Bulus Baru

Assalamualaikum...

Mesti korang terkejutkan tetiba jer cik nor bersiaran waktu malam. Apa? Tak terkejut? Harap malu yer cik nor..hihi

Malam ni cik nor nak cerita pasal anak bulu cik nor yang baru. Ada 6 ekor semuanya tp yang ada dalam gambar cuma 4 ekor.  6 ekor tu bkn ibu yang sama...2 ekor ibu. Yang si tompok anak nya 4 ekor...semua anak2 dia hidup.comel2 pulak tu...geram nak peluk tido. Kalau peluk tido confirm anak kucing tu bercerai nyawa dari badan kena wrestling kat cik nor..haha. manakala anak si tompok oren 4 ekor jugak tapi 2 ekor xdapt diselamatkan akibat ibunya yng tiada pengalaman beranak sulung..hihi.maka tinggallah 2 ekor sahaja anak dia.

Untuk pengetahuan korang semua, umah cik ada 4 ekor ibu kucing dan 6 ekor anak kucing. Mak cik nor dah berkira2 nak bagi kat orang kucing trsebut. Haishh...mak cik nor ni....cik nor sayang la kucing2 tu..huhu. harap mak xbagi kat orang kucing2 cik nor tu..😊

Oklah..cukup untuk malam ni. Good nite

11 comments:

  1. Replies
    1. hihi..minat..suka pluk cium kucing..:)

      Delete
  2. Owh! cik nor ni peminat kucing rupa nyer... bunda jangan harap lah....geliiii..

    ReplyDelete
  3. Daripada tak terusrus lebih baik bagi kat orang lain kan..

    ReplyDelete
  4. Okje suka anak bulus yg tak banyak warna Cik Nor....kalau ada kelabu cantik ek, tak pun warna putih seluruh badan....

    Bela dari kecik gini best dia pandai nak manja

    ReplyDelete
  5. time kecik okay la kak...kalau dah besar nnt...jd macam Sally ni haa...11 ekor...tu nasib dah bg org..haha

    ReplyDelete
  6. pecinta kucing rupanya, comel la cik nor.. jgn bagi orang.. hehe

    ReplyDelete
  7. Comel semuanya.. Aiza dah lama tak bela kucing..

    ReplyDelete
  8. geram kan tegok anak kucing..comei comei!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...