KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Sunday, June 14, 2015

Tempahan Tudung Sedondon

 Assalamualaikum...

Hari ni macam xde mood nak updates blog.Tapi bila belek2 gambar kat folder terdetik pulak hati nak updates pasal tempahan tudung sedondon yang telah di tempat sebelum ini.

Alhamdulillah..Cik nor telah menerima 2 tempahan serentak untuk tarikh kenduri yang sama tapi berlainan negeri. Gambar yang kat atas tu tempahan dari roomate dari Negeri Terengganu untuk majlis perkahwinan adik beliau pada 07/06/2015. Dia telah menempah 4 helai  tudung butterfly kain shiffon gred AA.
Tempahan kedua pula dari Negeri Sarawak. Jauh seberang laut.hehe.Thanks yer. Beliau telah menempah instant shawl biasa material kain t-shirt yang tak panas dan selesa di pakai. Tempahan tersebut adalah untuk dewasa & kanak-kanak. Dimana 2 helai untuk dewasa & 2 helai untuk kanank-kanak.

Sekiranya berminat untuk membuat tempahan tudung sedondon jangan lupa hubungi cik nor - 0199791081(whatsapp/wechat/sms/call).Harga mampu milik..InsyaAllah

15 comments:

  1. Semoga success selalu ciknor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. teima kasih kak mia...InsyaAllah..aamiin

      Delete
  2. wah cik nor giat berbisnes nampak nya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..baru nak merangkak lia..:)

      Delete
  3. Wahhhh banyaknya order. Nad baru nak berjinak jinak business tudung :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...adalah skit2...gud luck yer nad..:)

      Delete
  4. Wah cik Nor bisnes tudung, moga bisnes bertambah maju ya :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ,seberang laut pun tempah ...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah murah rezeki yer.. Semoga more sukses.. Kalau nak sy buat review un boleh free je.. Hehe..
    Blogwalking sini :)

    ReplyDelete
  7. Semoga bisnes Cik Nor makin maju...:)

    ReplyDelete
  8. Dua dua warna pepel ek Cik Nor....kebetulan.... rezeki....
    Cik Nor sedondon ngan sapa Raya ni

    ReplyDelete
  9. wah purple. cantik cantik. hehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah.. Cik nor, tnjuk la hasil tudung instant yng dh siap tu.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...