Breaking News

Terima Kasih Shida Radzuan


Assalamualaikum..

Semalam cik nor giler kentang join GA .Hari ni meroyan nak tulis entry pulak.Harap korang tak bosan lah bila muncul entry baru cik nor yang tak berapa nak best ni. Bertabahlah korang semua bila baca entry cik nor nie..kihkih

Hadiah yang dalam gambar kat atas tu dah berkurun sampai. Kalau tak silap cik nor sebelum puasa lagi sampainya.Tapi cik nor buat pekasam kat dalam pc.Tak jumpa masa yang sesuai.Huhu.Buat Shida...maaf banyak2 sebab lambat buat entry.huhu

Siapa Shida? La ada lagi ke yang tak kenal dia. Nak tahu siapa dia klik sini : Shida Radzuan a.k.a http://www.duniashida.com .Kalau ada saper2 yang nak print kad raya.Jangan lupa contact dia yer.

Cik nor dapat hadiah tu sebab selalu komen blog dia.Bulan bila? Jangan ditanya..Cik nor pun dah lupa.hehe.Buat Shida maaf banyak2 sebab lambat buat entry dan terima kasih banyak2 sebab selalu bagi hadiah kat cik nor..:)

20 comments:

  1. congrats cik nor..!! takpelah lambat pun..janji hapdet..tak gitu?
    hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah cik nor..

    ReplyDelete
  3. Tahniah Cik Nor, cute hadiah Cik Nor dapat tu...

    ReplyDelete
  4. berbaloi bermesra di blog kan ...

    ReplyDelete
  5. ditag http://theathra.blogspot.com/2015/06/raya-giveaway-by-rafydahouse.html

    ReplyDelete
  6. thanks cik nor untuk entri ini :)
    simpang tau buat kenang-kenangan :)

    ReplyDelete
  7. tahniah Cik Nor...bagus jadi mesra alam ..semua orang suka..akak jer yg x berkesempatan..:)

    ReplyDelete
  8. tahniah.

    p/s: kadang part jadi pekasam tu sbb bila nak menulis banyak sgt idea sampai tak tahu mana nak tulis dulu..hihi :D

    ReplyDelete