Breaking News

Ini Cerita Sebenar...:)



Assalamualaikum...

Haish..lambat tol cik nor bersaiaran hari nie.Ada hal sikit pagi.Cik nor kena blood test second round.Sebab apa kena blood test?Cik nor demam sebenarnya..Doktor nak make sure cik nor tak kena jangkitan denggi tu yang kena blood test sampai 2 kali. Alhamdulillah...Darah cik nor ok dah xperlu blood test lagi.

Mak aiii..panjangnya mukadimah cik nor.Lain gambar yang cik nor letak lain pulak yang diceritanya.Sabar jer lah kawan-kawan ku sekalian.hehe..Korang ingatkan entry semalam.Alah ni entry DIA.Sila lah klik kalau ada yang tak baca lagi..hihi. Tak der maknanya cik nor bertunang..siapa yang sudi kat saya..haha.Aishh..merapu jer cik nor nie..:)

Gambar atas tu gubahan yang kakak cik nor buat sempena majlis merisik adik cik nor.Tak ada kena mengena dengan cik nor la.Cik nor jer yang lebih2..haha.Gambar masa kenduri tak sempat nak snap sebab cik nor jadi tukang buat air.Tak de masa langsung nak snap gambar.Majlis merisik ni dibuat bersama dengan majlis solat hajat sempena anak saudara cik nor yang bakal menduduki peperiksaan UPSR bulan depan.Doakan anak buah cik nor berjaya dengan cemerlang.

Itu lah cerita disebalik wordless wednesday semalam..hihik.Jangan marah yer...:)


Baik hati klik :

1.SINI
2. SINI

9 comments:

  1. ouh...ingatkan cik nor yng bertunang tadi...hee

    ReplyDelete
  2. Nanti giliran kita lagi kan cik nor,.hihi

    ReplyDelete
  3. oh...igtkan cik nor yg bertunang...hehe

    ReplyDelete
  4. kreatif nya...nanti kalau turn cik nor,mesti buat sendiri lebih cantik dari tu kan...hehehe...nanti update ye

    ReplyDelete
  5. oooo tak lama dah lah tu turn cik nor.. heheheh saya doakan yea...

    ReplyDelete
  6. Tulaa.. nurul pun ingat cik nor yg bertunang... akan tiba juga masanya nanti... :)

    ReplyDelete
  7. Gambar menceriakan keadaan. Semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete