KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, August 7, 2014

Hadiah Misteri...



Assalamualaikum..

Dah 2 hari rasanya cik nor updates tapi join GA or segmen.Nak buat macam mana lah yer mood raya tak habis lagi maka idea nak menulis pon ke laut lah jugak bersama my love.ececeh..macam2 lah ko yer cik nor kalau nak merapu.Kot yer nak merapu pon tengok masa la..haha

Berbalik kepada gambar kat atas.Hadiah misteri tu cik nor dapat dari blogger Harith Iskandar sempena peraduan yang dia anjurkan kat SINI .Link yang cik nor join kat SINI.Kalau rajin g lah ke link cik nor bagi tu.hehe

Sebelum join peraduan tu Harith adalah whatsapp cik nor.Lebih kurang macam nie lah kadungan whatsapp tu :

Harith : Assalamualaikum.. cik nor
Cik Nor : Waalaikumusalam..harith.Ada apa yer? 
Harith : Cik nor xnak join ke segmen saya buat kat blog?
Cik Nor : Segmen?( dalam hati..hurmm..join saja2 boleh lah kot..hadiah xpayah harap la..tak pernah nak menang..haha) Esoklah cik nor join hari ni tak sempat kot kerja banyak nie. (alasaan jer tu..sebenarnya malas)..haha
Harith : Ok.. harith tunggu entry dari cik nor...tu pun kalau sudi join la.
Cik nor : Ok2..nanti cik nor join yer.Terima kasih sudi jemput cik nor join segmen Harith.


 Esoknya cik nor join lah segmen tu.Wah tak sangka cik nor orang pertama yang join.Bangga jap..haha.Tengoklah entry cik nor join tu sempoi gilos nampak benar pemalas.haha.Lepas join 2 3 hari kot Harith whatsapp mintak alamat cik nor katanya cik nor dapat hadiah misteri.Cik nor bagi jer la (dalam hati..mesti dapat keychain, note book or something kecik2 la..buruk sangka kan cik nor nie..haha).Lepas bagi alamat tu cik nor tak tertunggu-tunggu pun hadiah tu sebab  tak expect sangat dapat hadiah kat atas tu.Sebenarnya hadiah tu sampai sebelum raya lagi tapi cik nor cuti awal so syarikat kurier tu tak dapat nak hantar sebab pejabat cik nor dah tutup.Maka hari isnin lepas baru cik nor dapat hadiah tu.

Owh..teruja sangat bila tengok hadiah tu.Kepada yang tak join segmen Harith sebelum nie memang rugilah sebab hadiah2 memang best & first kelas gitu.Jangan lupa join yer kawan-kawan kalau Harith buat segmen lagi.Tahniah kepada semua pemenang kat SINI.Banyak betul sini cik nor kan?Korang layan kan ajer..haha

Oklah dah panjang membebel.Stop sini dulu.lain kali merapu lagi..:)


17 comments:

  1. wah....bestnya dapat hadiah misteri cik nor..tahniah

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...cik nor,

    selamat hari raya maaf zahir dan batin.. pape tahniah cik nor dapat hadiah yang menarik tu... dan bermanfaat..

    mselim3

    pls: ensiklopedia solat nie mahal.. sungguh bermakna hadiah nie...

    ReplyDelete
  3. bestnya..memang mahal buku ni..bos akak pon ada..kaksura dah lama nak buku ni..tapi tak beli2..untung Cik Nor..tahniah..:)

    ReplyDelete
  4. Wahh..tahniah cik nor. Dapat hadiah ekslusif gini. Alhamdulillah. ^^

    ReplyDelete
  5. wahhh best nya cik nor... atie ada plan gak nak beli buku ni tapi blm tercapai hajat... tahniah ye cik nor...
    opss! salam lebaran buat cik nor & family... :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah Cik Nor ..Kak Lya pon ada jugak satu kat rumah ...

    ReplyDelete
  7. Wee untungnya cik Nor. Hadiah misteri yg berguna sgt tu :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak!
    sy pun dapat hadiah yg sama dari blogger harith. :)
    sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  9. Tahniah. Seronok nya dpt ensiklopedia tu :)

    ReplyDelete
  10. Waaa.. Rezeki tu ciknor.. Alhamdulillah.. Tahniah ya.. :)

    ReplyDelete
  11. Waaa.. Rezeki tu ciknor.. Alhamdulillah.. Tahniah ya.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...