Breaking News

Boikot Punya Pasal....

Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semua. Bestnya kan korang bercuti, cik nor dah mula kerja hari nie.Hurmmm..Sunday blues la hari. Sunday blues lah sangat.Mana der sunday blues kerja menimbun menanti....haha.

Berbalik kepada gambar kat atas tu. Sebenarnya masa heboh2 pasal boikot barang2 yahudi then cik nor ternampak lah produk garnier yang pun termasuklah dalam senarai tersebut. Alahai...nak jadikan cerita..cik nor tertinggal pencuci muka kat rumah.Then sebelum beli pencuci muka nie tanya pendapat kawan2 kat whatsapp produk apa yang sesuai untuk muka cik nor yang kering then member2 bagi cadangan untuk gunakan produk safi. Kebetulan masa g kedai runcit area dengan rumah cik nor adalah produk safi.Cik nor apa lagi rembat jer lah yang tu. Alhamdulillah ..xde apa2 effect sejak pakai pencuci muka safi nie.Kulit muka pun jadi tegang dan nampak makin cerah...Sekarang nie tengah usha-usha krim & compact powder dia plk.Moga-moga cik nor serasi dengan produk safi ni.Tak mahu dah tukar2 produk..huhu

Eh..panjang pulak cik nor membebel.Oklah sebelum korang bosan baik cik nor stop dulu.

Baik hati klik :
1. SINI
2. SINI
3. SINI
4. SINI
5. SINI
6. SINI

25 comments:

  1. CT nak boikot gak tapi boikot apa yang mampu dulu. pencuci muka tak apa tak pakai yang mahal2 kekeke.. iols kekadang cuci muka pakai sabun mandi je kak :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik nor dah boikot stesyen minyak , nestle & produk muka..itu ajer yang mmpu...ishh..biar btl cuci pakai sabun mandi..rosak kulit muka tu..:)

      Delete
  2. Alhamdulillah, saya dah 2thn pakai safi...setakat ni puas hati dgn hasilnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..bla dengar komen positif macam nie..:)

      Delete
  3. Kak Mia pun guna produk Safi ni......setakat ni hasilnya memuaskan juga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..ramai pngguna produk safi rupanya..nnt blh lah rjuk kak mia kalau nak thu pasal produk safi..:)

      Delete
  4. Replies
    1. waalaikumusalam ida...terima kasih sudi singgah..:)

      Delete
  5. sekarang safi ade terbaru safi balqis white trilogy..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah..baru tgk iklan...hanis zalikha duta dia kan?

      Delete
  6. Asslmkm ciknor.. Ok la klau muka serasi dgn prduk baru.. Mcm sy pnh try safi 2week kut cmtu.. Tp muka xserasi.. Blh than dgn olay je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam...alhamdulillah..xder apa2 effect setakat nie..muka mimie kna pakai brand mahal baru cantik...hihik(gurau jer.:)

      Delete
  7. Alhamdulillah safi pun ok juga ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah,..ramai dah org cakap mcm tu..:)

      Delete
  8. Safi mmg OK cik nor.. mudah2an terus serasi bersama Safi ya Cik nor.. apa yg kita boleh boikot tu, boikot lah.. usaha kecil kita buat saudara2 di Palestin

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..smua suggest safi..harap2 dia serasi la...InsyaAllah..
      Hanya itu yang mmpu kita bantu...moga dapat meringankan beban mereka...

      Delete
  9. Safi pun ok..anak dara akak pakai tu..tapi si along kurang sesuai ngan dia..dgn angah jer ok..akak pakai Nutox..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..xsia2lah cik nor pilih safi..hehe

      Delete
  10. kalau sesuai dengan kulit... okay jer... :D

    ReplyDelete
  11. Dah lama juga pkai safi... So far..mmg ok produk safi..

    ReplyDelete
  12. yelah kan cik nor...sokong product Malaysia

    ReplyDelete
  13. Produk safi nie mmg bagus kan.. farah pulak dah jatuh cinta kat krim jerawat dia.. mmg terbaik.. =D

    ReplyDelete