Breaking News

Safi Shayla Memperkenalkan Teknologi Hijab Scalp Biotics untuk Rambut Sihat & Lebat

 Assalamualaikum..

Setiap wanita sudah semestinya mengimpikan rambut yang bebas masalah kerana rambut merupakan mahkota wanita yang paling penting penjagaannya. Namun apakan daya tidak semua impian itu tercapai kerana pelbagai masalah melanda tidak kira yang bertudung ataupun yang tidak bertudung. Banyak petua telah digunakan namun tidak juga berhasil.

Memandangkan Cik Nor pengguna setia produk Safi dan sentiasa mengikuti perkembangan terkini produk Safi khususnya syampu. Safi memperkenalkan Safi Shayla, Pakar Rambut Wanita Berhijab (Hijab Haircare Expert), kini dipertingkatkan dengan teknologi pertama Breakthrough Hijab Scalp Biotics yang dikenali untuk mengekalkan keseimbangan dan kesihatan mikrobiom kulit kepala bagi mencapai rambut berhijab yang lebih sihat dan lebat.


Tujuan utama Safi memperkenalkan Safi Shayla- Hijab Haircare Expert adalah untuk meningkatkan kesedaran tentang kepentingan wanita berhijab perlukan penjagaan khas dan mantap untuk kulit kepala serta rambut mereka. Dengan adanya teknologi baharu Safi Shayla - Hijab Scalp Biotics kini tersedia untuk membantu  wanita berhijab. 

Sebagai pengguna tegar Safi, Cik Nor syor korang untuk menggunakan  Safi Shyla ini kerana ia berkesan untuk mereka yang mempunyai masalah seperti masalah kulit kepala dan rambut yang merunsingkan, berkelemumur, rambut gugur, rambut kering, berminyak dan berbau. Korang yang  berhijab yang berumur dari 18-35 tahun dan masih tidak menggunakan syampu atau produk penjagaan rambut yang khas untuk rambut berhijab jom cuba Safi Shayla - Hijab Haircare Expert ini untuk penjagaan rambut yang sempurna.

Top 5 syampu Safi Shayla yang popular sekarang ini hasil penyelidikan Safi Research Institute (SRI), kesihatan mikrobiom USPs kulit kepala wanita yang berhijab didapati kurang seimbang berbanding dengan kulit kepala yang tidak berhijab. Komposisi bakteria jahat yang ada pada permukaan kulit kepala adalah berlebihan daripada bakteria yang baik, akibat faktor cuaca yang panas dan  lembap.

Hasilnya, pelbagai masalah kulit kepala dan  rambut seperti kelemumur, rambut gugur dan  kulit kepala berbau serta gatal mudah berlaku kepada yang berhijab. Oleh itu, rambut berhijab perlukan penjagaan yang mantap. Safi Shayla kini telah upgrade dan diformulasi dengan rumusan revolusi teknologi Hijab Scalp Biotics, pertama di dunia. 


Diinspirasi daripada Microbiome Science, ia dicipta khas dengan rumusan probiotik untuk membantu penumbuhan bacteria baik, bagi mengembalikan semula/ mencapai keseimbangan mikrobiom kulit kepala. Dengan kulit kepala yang sihat, rambut berhijab lebih sihat dan lebat. Ia juga diperkuatkan dengan 7 Habbatus Sauda Complex untuk membekalkan nutrien yang secukupnya kepada kulit kepala dan rambut.

Bagi membantu mengatasi masalah rambut kepam yang sering dialami oleh wanita berhijab, rangkaiannya juga dipertingkatkan untuk memberi haruman yang berpanjangan sehingga 72 JAM!!! walaupun berhijab sepanjang hari! Mulakan penjagaan mantap dengan syampu Safi Shayla. Tersedia dalam pelbagai variasi yang khas dirumus untuk mengatasi pelbagai masalah kulit kepala dan rambut yang kerap dihadapi oleh rambut berhijab

1. Syampu Anti Kelemumur Safi Shayla – Berkesan mengatasi masalah kelemumur dengan menghilangkan 99.9% penyebab  kelemumur, serta legakan kegatalan kulit kepala dengan sensasi dingin.

2. Syampu Kawalan Rambut Gugur Safi Shayla – Menguatkan struktur rambut dari akar, kurangkan keguguran rambut dan membaiki rambut yang rapuh. 

3. Syampu Licin Terurus – Melembut dan melicinkan rambut yang kering dan susah diurus. Rambut licin, lembut dan senang disikat, tidak lagi frizzy dan serabut.


4. Syampu Segar Bermaya – Rasa segar dengan sensasi dinginnya, syampu ini akan membersih secara mendalam dan kurangkan minyak kulit kepala agar rambut ringan, segar serta bermaya. 

5. Syampu Itch Kontrol – Menghilangkan kegatalan kulit kepala segera dengan sensasi dingin agar rasa lega dan selesa.

Jom dapatkan salah satu dari 5 syampu Safi Shayla ini untuk  rambut sihat, segar dan lebat dihari raya nanti Tampil berkeyakinan bila rambut sihat, cantik dan lebat dihari lebaran bersama mereka yang tersayang.

Jangan lupa dapatkan Safi Shayla sekarang di mana-mana stor berdekatan korang seperti Mydin, Econsave, Lotus, 99 Speedmart, Giant, TF Value, Watsons, Guardian dan sebagainya.

Korang juga boleh dapatkan di laman e-dagang rasmi Wipro Unza di Shopee https://shopee.com.my/shop/35308287/search/?page=0&shopCollection= 129008045

3 comments:

  1. Banyak pilihan shampoo safi shayla ni. Boleh buat stok setahun ni kak nor :)

    ReplyDelete
  2. Banyak pilihan shampoo safi shayla ni. Boleh buat stok setahun ni kak nor :)

    ReplyDelete
  3. wahhhh banyak tu cik nor nak guna ;-)

    ReplyDelete