Breaking News

Jaga Kebersihan Dan Kesihatan Keluarga Dengan Produk Penjagaan Kebersihan Eastlands

Assalamualaikum..

Peningkatan kes jangkitan pendemik Covid19 kian merunsingkan kita. Pelbagai cara gunakan untuk memastikan diri dan keluarga kita tidak dijangkitan virus ini. Betul kata orang mencegah lebih baik dari merawat. Menjaga kebersihan tak kira dimana berada itu penting untuk memastikan kita tidak dijangkiti virus berbahaya ni.

Oleh yang demikian Eastlands mengambil inisiatif memperkenalkan produk penjagaan kebersihan yang dapat mengurangkan jangkitan virus Covid19 ini. Norma baru yang diamalkan sejak pendemik ini melanda sedikit sebanyak mampu mengurangkan jangkitan pada setiap individu bergejala kepada individu lain. Jarak satu meter, sentiasa memakai pelitup muka, cuci tangan dan sanitize tangan itu antara yang kita amalkan stiap hari seandainya kita berada diluar rumah.

Produk Eastlands Personal Care merangkumi Pembersih Tangan (50ml), Spray Pembersih Tangan (50ml), Pembersih Tangan Dengan Teh Hijau dan Manik Jojoba (500ml) dan Tisu Basah pembersih Tangan. Kesemua produk ini mengandungi Hyaluronic Acid dan pencuci tangan pertaman di Malaysia yang disiram Golden Barley. Ia dibuat untuk memelihara, merawat secara semula jadi dari ramuan seperti ekstrak kacang soya, teh hijau, kacang lilin, kacang soya & Rye dan Asid Hyaluronik yang ditingkatkan kelembapan. Lebih penting lagi, produk mereka mampu menyuburkan dan melindungi diri dari kuman, tidak di uji ke atas haiwan dan mesra alam. Eastlands Hyluronic Acid & Golden Barley Antibakteria dibuat khusus untuk menjaga dan membersih secara mudah.


Kandungan ini biasanya hanya terdapat pada jenama penjagaan kulit premium tetapi kini korang dapat merasai Hyaluronic Acid, iaitu pendorong untuk melembapkan kulit dan komponen utama matriks ekstraselular di dermis didalam semua produk Eastlands. Ia mudah didapati didalam pencuci tangan harian Hyaluronic Acid & Golden Eastlands iaitu pencuci Tangan Antibakteria Barli. Pencucian tangan mereka mengandungi nisbah dioptimumkan tujuh (7) berat molekul unik Hyaluronic Acid yang juga memastikan faedah pelbagai fungsi bagi penggunaan tunggal. Ini bermakna pencuci tangan mereka mengandungi Asid Hyaluronik dalam berat dengan molekul yang berbeza-beza aiitu dari tinggi ke rendah untuk memberi korang kesan dan faedah dari pelbagai aspek.

Berat molekul tinggi menghasilkan kesan yang baik kerana ia kekal pada kulit. Seterusnya mencipta filem pelindung untuk mengunci kelembapan dan meningkatkan fungsi penghalang kulit. Ini adalah perlindungan terbaik terhadap dehidrasi pada intinya. Manakala, berat molekul yang rendah mendorong faedah jangka panjang. Dengan penggunaan berterusan, ia dapat meningkatkan pengeluaran semula jadi Asid Hyaluronik lebih mendalam kelembapannya dan kulit kelihatan lebih muda. Ini kerana ia memungkinkan untuk lebih mendalam penembusan ke lapisan dalam epidermis. Hyaluronic Acid telah lama dipuji sebagai takungan air, mengikat dan menahan air di dermis (kulit anda), mengekalkan penghidratan kulit dan memelihara kesihatannya dan keanjalan sehingga melambatkan pembentukan garis-garis halus dan kedutan. Menghidupkan semula dan menghidrat kulit sambil memastikan perlindungan optimum terhadap kuman dengan Pencucian tangan yang disuntikkan oleh Hyaluronic Acid & Golden Barley.

Diperkaya dengan 7 jenis vitamin B kompleks (Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B9 & B12) yang diekstrak melalui penapaian Lactobacillus kacang soya ,coklat, susu soya dan rai tepung, Soy & Rye Antibacterial Handwash kami adalah formula yang diperkaya dengan vitamin untuk meningkatkan kesihatan kulit dengan memperbaiki struktur keseluruhan kulit, melembapkan dan memberikan manfaat yang menenangkan. Penyelesaian yang sempurna untuk mengurangkan kulit yang rosak, proses penapaian ini bertambah kuat kelarutan dan penyerapan serta kesan semasa berinteraksi dengan yang lain ramuan dan vitamin. 7 jenis kombinasi Vitamin B ini diperkaya untuk pemulihan kulit yang rosak oleh faktor berbahaya seperti sinar UV, pencemaran dan kosmetik yang keras. Gabungan ini membantu pembaikan kulit dengan regenerasi sel yang memulakan lompatan dan membantu metabolisme sel. Ia adalah menenangkan kulit sensitif yang diperkuat dengan kesan pelembab dan menenangkan

Sesuai untuk kulit sensitif, Minyak Teh Hijau yang diformulasikan secara Botani dan Manik Jojoba 100% semula jadi, bebas GMO, Vegan dan bebas gluten. Formula yang dipertingkatkan ini mengurangkan tanda-tanda penuaan, kerengsaan yang tenang, melegakan kemerahan, pengelupasan secara semula jadi dan melembapkan sambil menghilangkan kuman dan bahan pencemar lain di permukaan kulit. Manik Jojoba adalah ejen pengelupasan yang sangat lembut tetapi berkesan seperti bentuk bulatnya membuang sel-sel kulit mati tanpa kesan kasar yang kasar dengan tepi yang tajam seperti kulit kacang atau manik plastik. Ia sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Dengan sifat emolien semula jadi, manik Jojoba juga melembapkan secara semula jadi berbanding dengan pengelupasan sintetik biasa. Ia membantu mengekalkan pH semula jadi kulit mengimbangkan tanpa mengeluarkan minyak semula jadi. Manik Jojoba lebih banyak pilihan yang mesra alam daripada pengelupasan manik plastik sebagaimana adanya sumber terbiodegradasi dan boleh diperbaharui

Menyuburkan dan melindungi kulit anda dengan Vitamin B semulajadi yang diekstrak dari kacang soya dan Ekstrak Candlenut Gel ini yang tidak kering dan ringan ditingkatkan dengan pengambilan Vitamin B kulit korang berasa lembap dan bersih serta Ekstrak Candlenut untuk menguatkan kulit serta menghalang dan melindungi secara tersendiri. Bahan bebas paraben dan berasal dari bahan semula jadi membantu korang kekal dilindungi dan bersih dengan selesa tanpa kehadiran bahan kimia berbahaya

Diperkaya dengan Vitamin B&E untuk menjaga kelembapan kulit, lembut, segar dan bersih. Formula pengeringan cepat menyingkirkan 99.9% kuman dan bahan pencemar hanya dalam 30 saat.

Disuntik dengan Jus Daun Aloe Barbadensis dan minyak Zea May (Jagung) yang mengandungi Vitamin diperkaya, tisu pembersih mereka memberi korang sifat penghidratan dan melicinkan kulit di dalam paket yang selesa untuk memastikan tangan dan permukaan di sekitar korang dijamin bersih. Ia juga diperkaya dengan alkohol 75%, tisu pembersih Eastlands memberi korang perlindungan terbaik kerana ia membunuh 99.9% kuman. BEBAS PARABEN. SEMUA PRODUK MEREKA di uji secara DERMATOLOGI. Yakin berkesan dan dilindungi. Bersihkan dengan mudah

Cik Nor dah dapatkan kesemua produk penjagaan kebesihan dari Eastlands ini, ternyata ianya berkesan dan melindungi diri kita dari kuman berbahaya. Ia membantu melembabkan dan menyuburkan kulit kita akibat dari kesan yang tidak kita ketahui.

Kalau korang nak cuba atau nak tahu dengan lebih lanjut tentang produk Eastlands ini jangan lupa lawati :

Website : eastlands.com.my

Facebook : www.facebook.com/EastlandsMY

Instagram : www.instagram.com/ eastlandsmalaysia

Sebelum terlupa produk Eastlands juga boleh di dapati di Lazada dan Shopee.

eastlands ' Shopee Official Store : https://bit.ly/3cwH1Z9  

eastlands's Lazada Official Store : https://bit.ly/3wrOL86 

Jangan lupa terjah Watsons kerana ia juga boleh didapati di Watsons yer..:)

4 comments: