Breaking News

Nafas Tidak Selesa? Garlic Balm Gajah Baring Balsamo Kan Ada.


Assalamualaikum

Bila badan kurang sihat secara automatik hidung rasa tidak selesa. Masa tu lah kita cuba macam-macam cara untuk menyelesaikan masalah hidung tidak selesa tersebut. Kalau Cik Nor guna minyak panas yang yang orang tua buat sapu kat tempat-tempat yang ada masalah sendi tapi bila guna minyak panas ni ada masalah lain yang timbul. Dah nama guna minyak panas, panas tu lain machiamm lah yer.. Kalau terlebih letak rasa berapi tempat yang kita sapu tu. Masalah lain la pulak yang timbul.

Gajah baring BALSAMO adalah minyak bawang putih dengan bauan sebenar. Bawang putih telah di ketahui tentang khasiatnya dalam perubatan sejak ribuan tahun dahulu dipercayai dapat di gunakan dalam rawatan untuk mengubati pelbagai penyakit. Masyarakat melayu juga tidak terkecuali menggunakan bawang putih.  Gajah Baring BALSAMO dihasilkan daripada petua tradisi oleh nenek moyang kita dahulu menjadi Garlic Balm untuk memudahkan cara ibu - ibu moden terutama untuk NAFAS SELESA . 



Gajah Baring adalah satu produk istimewa untuk urutan kasih sayang seisi keluarga selain melembabkan kulit yang kering. Ia boleh digunakan setiap kali selepas mandi waktu pagi dan malam untuk keselesaan nafas dan tidur yang berkualiti.

Kegunaan Gajah Baring BALSAMO

  • Nafas selesa & tidur berkualiti 
  • Selsema
  • Batuk 
  • Berkahak
  • Hidung tersumbat
  • Antiseptik
  • Menggeluarkan angin di perut 
  • Melembabkan kulit yang kering


Garlic Balm Gajah Baring BALSAMO sesuai di gunakan oleh : 


  • Ibu - ibu moden yang sibuk bekerja sesuai juga untuk dibawa travel 
  • Digunakan oleh bayi yang baru lahir hingga warga emas
  • Digunakan secara istimewa untuk urutan kasih sayang seisi keluarga 
  • Sangat bermanfaat di gunakan ketika musim tidak menentu 


Cara Menggunakan Gajah Baring Balsamo

Sapu pada bahagian yang diperlukan dan urutkan perlahan-lahan secara bulatan. Sesuai digunakan oleh seisi keluarga.


Bahan-bahan Yang Digunakan :

Produk ini adalah Natural tanpa bahan kimia yang berbahaya yang boleh menyebabkan kesan sampingan janhka panjang. Ia adalah selamat digunakan dengan kerap tanpa rasa was-was.

Extra Virgin Olive Oil

- Membantu melembabkan dan mengurangkan keradangan yang terjadi pada kulit.

Sunflower Oil & Vit E

- Membantu memelihara lapisan kulit daripada pencemaran dan kekurangan lembapan badan

Beeswax

- Memiliki sifat antiinflamasi, antibakteria dan antivirus sehingga dapat dimanfaatkan untuk membantu masalah iritasi kulit ringan.

Garlic

- Tumbuhan yang istimewa yang banyak manfaat membantu memberi " Nafas Selesa" keluarga.


Macam mana? Menarik kan? Berminat untuk mendapatkan Garlic Balm  Gajah Baring Balsamo boleh la hubungi  :

Contact : 018 7665694
Diedarkan oleh ARS PURE SOLUTION
Buatan Malaysia


Opps sebelum terlupa, setiap pembelian awal akan mendapat termometer secara percuma. Cepat order korang sebelum termometer ini kehabisan stok.

7 comments:

  1. First baca tadi..ha.mcm pelik je..gajah baring selalu dgr gajah duduk kekeke...
    bagus la ada byk pilihan balm dipasaran..

    ReplyDelete
  2. igt td 1 brand dgn cap gajah duduk hehehe

    ReplyDelete
  3. Comelnya termometer dia. Pink colour..kena serbu ni nanti habis

    ReplyDelete
  4. Boleh tertukar nama dengan brand gajah duduk ni..

    ReplyDelete
  5. Brand ini mmg berkesan utk selesakan hidung tersumbat sbb anak fiza pun fiza sapukan gajah baring..

    ReplyDelete