Breaking News

Kad Raya 2015


Assalamualaikum..

Orang lain dah habis buat entry pasal kad raya cik nor baru terhegeh-hegeh nak buat.Sabar jer la.hehe.Harap korang faham masalah penyakit M cik nor..:)

Kad raya yang berwarna purple tu sudah semestinya dari blogger Fuza Musa a.k.a http://fuzamusa.blogspot.com/. Alah tak korang tak kenal..blogger glemer yang berniaga kain pasang dan bawal dari Bandung, Indonesia tu.Tipu lah kalau tak kenal. Kalau betul2 tak kenal tapi nak kenal Kak Fuza ni..jangan lupa klik link yang cik nor bagi tu. Thanks kak fuza hantar kad raya utk cik nor..:)

Kad raya yang bewarna pink dan ada gambar cik blog tu sudah semestinya dari UZU a.k.a http://www.kisahemasputih.com/. Teruja jap dapat kad raya dari uzu. Alamaklumlah blogger hebat hantar kad raya kat cik nor. Duta produk Citra Mulia tu..Kembang lobang hidung cik nor jap.hehe. Thanks Uzu hantar kad raya untuk cik nor.

Manakala  kad yang berwarna tu tu pula dari blogger yang minat biru iaitu Shida Radzuan a.k.a http://www.duniashida.com/. Shida memamg tiap2 tahun tak pernah miss hantar kad raya untuk cik nor.Kenapa macam tu?Biasalah..cik nor kan pengomen tegar blog dia..hehe. Kalau nak print kad raya untuk tahun depan jangan lupa contact Shida. Thanks ye shida..:)

Last sekali..warna pink jgk kad dia.Macam nak sama dengan Uzu punya ialah dari Sihatimerahjambu a.k.a http://www.azhafizah.com/. 
 Blogger yang mahir edit blog dan menerima pelbagai tempahan berkaitan dengan blog.Cik nor suka baca blog fiza ni. Entry dia matang dan berpengetahuan. Bukan macam blog cik nor main hentam jer labu. Janji ada entry baru..kihkih. Thanks fiza hantar kad raya kat cik nor.:)

Okla itu sahaja untuk hari ini.Babai
 

12 comments:

  1. wahh! banyak gak kad raya akak ekk! zaman sekarang kalau dapat kad raya memang rare tau.. hihi

    ReplyDelete
  2. Ada juga terselit kad raya Sulaman Lace Heaven tu yer...

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dpt kad raya. Sy tak bg kad raya lgsung pun tahun ni. Tak bagi dan tak dapat. Haha

    ReplyDelete
  4. bestnya dapat kad raya dari blogger2 hebat..=D

    ReplyDelete
  5. banyaknya kad raya cik Nor dpt... :D

    ReplyDelete
  6. Banyak juga kad raya Cik Nor..mesti excited masa encik posmen dtg hantar haritu :)

    ReplyDelete
  7. kalau guna kad raya lg sekarang memang rare..tersenyum abang posmen

    ReplyDelete
  8. sama² kak..Terima Kasih untuk entry ni..Selamat Hari raya :)

    ReplyDelete