Breaking News

Food Review - Lugano By Hayaki

Assalamualaikum...

Terasa malas sebenarnya nak update blog hari ni tapi dah janji nak updates 1 entry sehari, maka cik nor paksa la idea untuk mari menemani cik nor untuk menulis..:)

 Peristiwa ni berlaku selepas raya...kira baru la bukan pekasam yer..haha. Kami berdua keluar makan sempena meraikan my roomate dapat kerja baru.Untungnya ...rezeki tahun 2015..Cik nor bila la gamaknya nak dapat kerja baru jugak..huhu. Poyo jer kan gambar yang kat atas tu..haha
 Malam tu cik nor makan nasi goreng kerabu. Cik nor terpaksa order nasi sebab lapar..cik nor puasa..kalau tak silap baru sehari puasa. Confirm la lapar..:) Nasi goreng kerabu ni rasanya not bad tapi sedikit berminyak. Bagi yang berdiet tidak disyorkan untuk meng'order' nya. Harga untuk Nasi goreng kerabu ni RM10.50
  Untuk minuman pula kami order smooties..ehh..betul ke ejaan dia macam tu? Hantam jer la. Roomate cik nor order milk smooties kalau tak silap. While cik nor order chocolate cip smooties. Memamg mabeles smooties dia. Ais tu dia blend halus sangat..xpuas bila habis segelas..:) Harga untuk segelas smooties ni cuma RM9.50
 Yang ni pula makanan yang roomate order..chicken mary kot nama dia..hehe. Rasa memamg mabeles tapi roomate complaint...kenapa kecik sangat..haha. Nampak nau makan banyak..Opps sori ye lia..:) Harga untuk chicken mary ni RM10.50
Inilah orang yang di raikan. Sekarang dah lapor diri kat pulapol. Tahniah yer lia..Moga sentiasa tabah mengharungi segala dugaan. Bakal inspektor ni..:)

Total damage untuk malam tu termasuk GST RM39.00 untuk 2 orang ...muroh ko idok?

Kepada yang terasa nak makan di Lugano by Hayaki tempatnya betul2 berhadapan dengan USM, Kubang Kerian, Kelantan.No . contact tak jumpa la pulak. Google lah yer,,:)

13 comments:

  1. jauh nau2.... kira murah berbanding kami kat selangor ni ngeh2

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..kelantan. Standard hrga kopitiam kat kelantan..:)

      Delete
  2. kat kelantan rupanya... ingatkan kat area selangor tadi.. hihi..

    ReplyDelete
  3. okay jugak harganya..sedap nmpk :D

    ReplyDelete
  4. sedapnya tgk chicken mary...waahhh shaila pun actually malas update blog itu kadang rompong beberapa hari. baguslah normi 1 hari 1 entry...hihihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah..ada geng rupanya..cik nor nie kejap jer rajin..past tu mls balik..hihi

      Delete
  5. tahniah lia... moga dipermudahkan segala urusan di tempat baru nanti...

    ReplyDelete
  6. Air tu menggoda... Dah la tgh dahaga betul nih.. Hehe

    ReplyDelete
  7. tetiba haus...cik nor kena belanja ni..

    ReplyDelete
  8. kLU DH SEDAP, sanguuuppppp jerrr, ye dak, hehee~ kalau nona, memg x leh jalan sgt, sikit2 gituu, ahhhaaha...kpd kwn tuh, kerja elok2, smg bahagiaaaa !!!!!

    sis, meh ke sini, komen lerrr, ape yg nakk


    http://nonasani.blogspot.com/2015/07/photo-challenge-balik-raya-2015-nona.html?showComment=1438218591798#c8703636069385880580
















































    ReplyDelete