Breaking News

Bila Hati Berbicara


Assalamualaikum..

Haish..dah lama betulkan cik nor tak merapu kat sini.Seminggu hanya ada satu entry.Adoii..nak buat macam mana idea tak mari.Banyak benda yang cik nor nak share.Tapi faham2 sahajalah bila idea tak mari.Satu apa pon tak jadi.

Cewah..tajuk bukan main lagi.Tu tajuk citer kol 7 malam yang selalu korang dok tunggu tu.haha.Al-kisahnya..cik nor peminat tegar syafiq Kyle ni a.k.a Emir Qasha dalam citer tu.Kawan-kawan kat group whatsapp pantang nampak mesti diaorang share kat cik nor punyalah..Nie antara gambar yang diaorang share kat group tu. Suka tau tgk muka syafiq ni..sweet jer kalau dia senyum.Bila cakap suara dia romantik sangat..cair cik nor dibuatnya..haha..Bila la gamaknya dah dapat pakwe macam syafiq nie...haha.Veranganlah cik nor tak der siapa yang nak marah..bukan kena bayar pon..haha

Oklah..tak boleh merapu panjang2 nanti korang bosan pulak.See u soon..:)


Baik hati klik :
1.SINI
2.SINI
3. SINI
4.SINI
5.SINI
6.SINI
7.SINI
8.SINI
9.SINI
10.SINI









 

13 comments:

  1. Hati tengah berbicara tentang cinta yer... Lama tak singgah blog Cik Nor ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lupa suruh kirim salam kat Syafiq Kyle

      Delete
  2. Baru tengok dia senyum dah cair, belum tengok dia tersengih lagi. Hehehe

    ReplyDelete
  3. Ingatkan pakwe Cik Nor. hehe
    Xsempat nak melayan citer, tengah busy ngan final ni Cik Nor. Dtg menabung :)
    Jemput singgah : http://fatihahazanan.blogspot.com/??!

    ReplyDelete
  4. tudia.. kuat verangan rupanya.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Mana tau kang betul2 dapat. bertuah badan uiiii..hehehe..

    ReplyDelete
  6. Tak pe cik nor berangan pun....hihi...yg gambar bawah tu dia gemuk sikit ek...

    ReplyDelete
  7. wow akak hehee dalam diam =p
    anak tiri tok adi ni makin famous..

    ReplyDelete
  8. rindu pulak nak tengok cerita ni balik

    ReplyDelete