Breaking News

Tudung Express

 Assalamualaikum

Lama tak promote tudungkan? Hari nie cik nor kemabali dengan tudung express.Just sarung  dan boleh keluar ke mana2..:)

Bagi gambar kat atas harga dia RM22.00(tidak termasuk pos).Material kain: Kain tshirt dan tak panas.
 Yang ni harga dia RM25.00. (tidak termasuk pos) .Material kain : sama macam yang atas.
Yang ni harga dia RM22.00 (tidak termasuk pos). Material kain : sama macam kat atas.Yang ni tudung ala-ala neelofa pakai.

Kepada yang berminat jangan lupa hubungi cik nor : 019-9791081 (sms/call/whatsapp/wechat).Jangan lupa singgah Cik Nor Collection.

P/s: Abaikan muka model tak berbayar itu..:)


17 comments:

  1. Beli-beli tudung tu..cantik dan murah..:)

    ReplyDelete
  2. As-Salam. Saya dah masukkan blog Norminieza diruangan Bloglist, mohon perkara sama jika sudi..:)

    ReplyDelete
  3. tudung ni sennag je kalau nak cepat pergi mana-mana..hehee

    ReplyDelete
  4. Cantik dan menarik... Zumal jemput Cik Nor join sini yer http://duniazumal.blogspot.com/2015/01/first-and-simple-giveaway-oleh-cik-iman.html

    ReplyDelete
  5. Comeylah cik Nor pakai tudung yg bawah sekali tu....mcm Neelofa dah OKje tengok....hihi...

    ReplyDelete
  6. wah.. comel cik Nor... senang nak pkai kan.. sarung jer... :)

    ReplyDelete
  7. hehe kalau CT nak cepat memang tudung cemni saja guna..

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. jgn lupa whatsapp cik nor utk pertanyaan,..:)

      Delete
  9. berkenan pulak tudung yg ala2 tudung Neelofa tu..:)

    ReplyDelete
  10. tengok tudung ni, teringat video yg pernah saya tengok, video seorang budak perempuan terangkan "the type of hijab" n dia catagorykan tudung yg ni sebagai "the pemalas".. hehehe

    ReplyDelete
  11. tudung yang cantik dan promosi hebat

    ReplyDelete