Breaking News

Ole-Ole Dari Vietnam..:)

 Assalamualaikum...

Sori bnyak2 kat my followers coz minggu lepas tak sempat nak updates blog.Sibuk sesgt.Sibuk ngn kerja2 opis lagi, yhen bizy dok fikir nak wat kenduri Maulidur Rasul pada hari Jumaat 25 Januari 2013.Alhamdulillah semua nya berjalan lancar.Sori bnyak2 coz tak sempat nak snap gambar masa kenduri maulidur rasul tempoh hari.Nak buat macm mana bz dok kat dapur..jadi tukang masaklah katakan..Tukang masak lah sgt bab kata Afdlin  Shauki..haha..Eh lain yg aku post lain plk yang kau citer.Mengarut jer lebih aku nie kan??huhu
Keychain nie aku dapat eira oshin tuan empunya blog gurlgemini.Begini ceritanya...aku ni kan hantu tweet.Punyalah lama aku tak tweet ngan dia.Pernah skali aku tweet...aku hairan knapa tiap kali dia updates tweet dia aku tak leh baca tweet dia.Aku igt dia unfollow aku or aku tak sengaja unfollow dia...huhu.Tp bila tnya dia balik dia dah guna acc twitter yang baru.Then bila dia ckap mcm tu blh aku follow dia balik.after aku follow dia, dia cakap aku followers ke-100 dia.Aku sj jer gatal mulut tanya "tak der hadiah utk followers ke-100?" "Then dia cakap ada akak ole2 dr Vietnam.Aku igt dia main2 jer.Rupa2nya btl bla dia mtk address aku.Tp kesian plk aku, bla dia terpaksa pos 2 kali ole2 utk aku nie.Pertama kna return sbb posmen tu tak jumpa cr alamat umah aku.Kali kedua dia pos bru lah sampai coz aku bg alamat opis..:)

Apa2 pon terima kasih kat eira krana bersusah payah pos ole2 nie utk akak.Akak teruja sgt dapat ole2 dari Vietnam nie..Nak g sendiri mmg tak thu bla lagi la...huhu.Oklah ..sape2 yg nak knal nagn eira oshin nie blh lah klik kat nama dia or nama blog dia tu...

Ok.stop dulu...babai

4 comments:

  1. Bestlah tu dapat juga hadiah... :p

    ReplyDelete
  2. eh baru terbaca post ni haha nampak sangat tak BW...kikiki
    akhirnya selamat sampai kan...tinggal nak jumpa tuan punya badan je ni :)

    ReplyDelete