KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, January 9, 2013

"Chipmunk & Barney : Simple Giveaway".





  1. Buat entri bertajuk "Chipmunk & Barney : Simple Giveaway".
  2. Follow blog Chipmunkandbarney.blogspot.com dan Like SINI.
  3. Tag sekurang-kurangnya seorang blogger lain. 
  4. Jangan lupe untuk tinggalkan link entri anda di ruangan komen ye 

Hadiah-hadiah yang ditawarkan adalah seperti berikut ;

Hadiah Utama
Fridge Magnet + hadiah misteri dari Chipmunk dan En. Barney(misteri lah sangat)

Hadiah Sampingan
Fridge Magnet x 5 pemenang

Top Referral
Fridge Magnet x 1 pemenang

Sebelum tu, Chipmunk nak minta maaf andai ada terkurang kat mana-mana tu. Dan harap maaf jugak kalau hadiah yang diberikan tu tak seberapa dan masa yang diberikan agak sekejap, sebab Chipmunk nak settle kan everything before Chipmunk balik bercuti nanti. InsyaAllah, kalau ada rezeki next giveaway boleh buat lama sikit. Bila tak tau lagi, jangan tanya. Hehe

Tarikh Tutup : 14 Januari 2013, jam 11.59 malam.

MMg mls gler lah aku nie.Aku tak der masa sbnarnya..sori bnyak2 cik chipmunk.Sbb awak dah ajak..sy join jer..sori bnyak2 sbb sy dah copy past awak punya.Harap awak tak marah sy...ampun...:)

Nak tag kat
1.Ibu Nor salmi
2.Oshin
3.Momoy

1 comment:

  1. Haha.. takpe, lain dari yang lain ape..
    btw, thanks sudi join & good luck.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...