KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Friday, August 19, 2016

Hepi Bestday Hafizah Harris


Assalamualaikum...

Alahai..dulu bertekad setiap hari nak updates blog tapi habuk pun tarakk. Harapan tinggal harapan jer. Majlis sambutan hari jadi anak buah Cik Nor ni dah seminggu berlalu. Tapi peram dulu lah yer.hehe. Hepi bestday adik pijah. Kek atas tu sponser by Cik Nor.


Bestday girl bersama kakak dia. Dah nampak macam sebaya. Yang kakak dah tingkatan 2 manakala adiknya pula baru darjah 5. Tahun depan dua-dua ambil peperiksaan. Seorang PT3 dan seorang lagi UPSR. Semoga berjaya kedua-duanya.aamiin

Paksu diaorang in action. Hehe. Sibuk bakar jagung. My mum nampak belakang jer.


Candid. Yang mana ready tu cantik la pose. Yang xsedar tu harap maklum lah ye..haha

Kami buat sambutan biasa-biasa je. Just bakar ayam, bakar jagung dan beli kek.
Tengok bukan main lagi 2 beranak tu bakar jagung. Orang snap gambar pun xsedar.hehe

Ni kek yang mula-mula kami potong. Yang ke 2 malam sikit kami potong.
Tak sangka pulak ramai jugak jawan yan dijemputnya. Bestfriend dia 2 orang tu tak ada pula dalam gambar.
Close up kek yang dibeli dikedai. Hehe. Nak buat sendiri harap maklumlah tangan tak berapa nak berseni.hehe
Kek sponser by kakak a.k. a mama Hafizah.

Last sekali...hepi bestday Hafizah Harris. Semoga menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat. Aamiin

9 comments:

  1. Selamat hari jadi.. Wow siap ada dua kek lg tu..

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut hari lahir . semoga jadi anak cemerlang dunia n akhirat .

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut hari lahir . semoga jadi anak cemerlang dunia n akhirat .

    ReplyDelete
  4. wah seronoknya sambut birthday ramai2..selamat hari lahir ye dik

    ReplyDelete
  5. Happy besday.. salam kenal dari saya..

    ReplyDelete
  6. Sampai dua kek cik nor? Wahhhh bestnya...larat ke nak makan tu?
    Hepy bezday Hafizah moga jadi anak yg solehah, dpt membanggakan keluarga.

    ReplyDelete
  7. aamiin
    alhamdulillah ramai yg sponsor, kan..
    SEronok brkumpul dan mkan mkan gni kan
    hapy belated besday buat fizah

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday ya... ramai yg sponsor tu murah rezekinya...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...