Breaking News

Sweet Moment








Assalamualaikum..

Tajuk kemain lagi kan Cik Nor. Orang ingat sweet moment dengan boyfriend ke hape, skali sweet moment dengan anak buah dan cucu jer.

Gambar ni dah lama menjadi pekasam kat dalam tab Cik Nor. Nak buang sayang, so abadi kan lah kat blog ni la. Harap korang semua xmuntah hijau tengok gambar wefie kami2 semua. Hehe

Kalau xsilap ini gambar raya haji tahun lepas punya gambar.kikih.  Harap korang semua xsimpan gambar macam Cik Nor. Apa aktiviti korang semua dihujung minggu. Cik Nor macam biasa la jadi suri rumah tangga sepenuh masa.haha. Masa untuk berbakti kepada kedua orang tua.hehe

Idea dah xde. Stop dulu lah yer😊


8 comments:

  1. hehehe sekali sekala selfie seronok kak... mcm aina jugak.. byk gambar jd pekasam dlm phone. hihi nak buang syg. Memori la kata kan. hihi

    ReplyDelete
  2. Hehehe.. Mmg sweet pun.. Cik noor..farah pun ada lg gambar raya tahun lepas tak sempat update kt blog...hahaha

    ReplyDelete
  3. haha memang sweet sgt cik nor :)
    wajib la kita tempek happy moments gini.
    bebesok tgk pasti happy :)

    ReplyDelete
  4. Hehe....tak pe dgn anak buah pun boleh jer jadi sweet momment katanya. Sementara bujang berbaktilah dgn org tua cik Nor.... sok sok dah kawen banyak masa ke laki pulak...

    ReplyDelete