KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, March 30, 2015

Warna-Warna Instant Shawl Yang Memukau....





Assalamualaikum...

Alahai..susah bebenor kan cik nor nak updates blog skarang.Busy udah mengalahkan YB. Kome tak payah risau lerr..cik nor ada jer ushar2 blog korang tu..hihi.

Tajuk kemain panjang kan.Nak tingkatkam SEO ke? Idoklah..tajuk main hentam jer tu.hihi.Idea tarak cerita bukan main banyak nak share.Korang layanlah warna-warni instant shawl yang cik nor jual ni.


 Berminat jangan lupa contact cik nor:
0199791081 (whatsapp/wechat/call& sms)

7 comments:

  1. Replies
    1. kain t-shirt...xpnas dan menyerap peluh...:)

      Delete
  2. wahhhh..cantik warnanya senang bentuk x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...dia jenis melekap kat muka shaila..:)

      Delete
  3. Okje ni bukan tak mau order ngan cik Nor....MB2u dah lama tamat riwayat, sebab lama tak bukak tulah tu ....so camne nak bayau lalau cenggitu...Malas nak susahkan pak Jilap...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..xper kak..cik nor xkisah lah..cik nor berniaga just hobi je xserius pon...klau serius dah lama cik nor paksa akak beli tudung cik nor jual nie..haha..kalau serius entry blog nie mmg dah pnuh ngan tdung2 je..hihik

      Delete
  4. Siapa lihat pasti tertawan kaan ^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...