Breaking News

Dress Impian...Akhirnya Dapat Juga


Assalamulaikum..

Amboi tajuk entry bukan main kebaboom...haha.Sajakan cik nor nak bagi gempak.Sebenarnya tak gempak mana pon.hehe.Kenapa tajuk dia macam tu?Meh cik nor citer.

Sebenarnya dah lama cik nor mengidam nak pakai dress tapi apakan faktor kewangan yang selalu menghalang. Allah Maha Mengetahui isi hati cik nor. Masuk kerja hari ahad kalau tak silap cik nor la tengok email ada staf zalora email nak bekerjasama dengan cik nor setelah membaca entry2 diblog cik nor. Cik nor apa lagi zapppp..dengan pantasnya membalas email tersebut (iyolah tu kan cik nor) haha. Kisah balas membalas email ni berterusan sehingga lah staff zalora bagi task untuk cik nor buat.

Alhamdulillah setelah deraf siap cik nor bagi kat dia, dia setuju deraf tersebut disiarkan.Setelah link entry diberikan kepada staff zalora maka dapatlah voucher bernilai RM100.00. Cari punya cari berkenanlah kat dress dari koleksi gene mantino ngam2 harga dia dengan voucher yang cik nor dapat. Akhirnya tercapai jugaklah hasrat cik nor nak miliki sepasang dress...

Entry yang cik nor buat untuk zalora kat SINI. Kalau tak silap ini kali ke-3 kot cik nor dapat voucher dari zalora. Berminat nak shopping online jangan lupa klik Zalora

12 comments:

  1. Bergaya sakan laa ciknor kite raya nnt ;)

    ReplyDelete
  2. wahhhh...abju impian sudah dapat...boleh lar melaram lepas nie.

    ReplyDelete
  3. Cik Nor...dah lama tak jenguk kat sini..rindunya..
    alhamdulillah rezeki Cik Nor dpt dress tu..tak sabar nk tengok Cik Nor pakai..:)

    ReplyDelete
  4. nak pakai bila nih..saya nak tengok gambar dah pakai dress...mana tau berkenan jugak..boleh beli..sedondon la kita nanti..hehehh

    ReplyDelete
  5. Mana aci tunjuk dress gantung gitu....pakailah cik Nor, nak tengok cantik tak kalau kat badan

    ReplyDelete
  6. Wahhh itu namanya rezeki cik nor..tahniah.. Cantik dress cik nor pilih nie.. Nnti pakai jgn lupa share kt blog nak tgk..;)

    ReplyDelete
  7. kena lah pakai tunjuk
    barulah kitaorangboleh bagi komen, hehehe

    ReplyDelete