KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 10, 2015

Bila Arz Moha Komen....

Assalamulaiakum..

Payah benor nak baca entry baru cik nor sekarang nie.Nak buat macam mana..cik nor ni kerja tak de la banyak sangat tapi buat2 bizi jer lebih..haha..Harap korang fahamla..bila bos ada..kenalah cover2...cik nor dah banyak kali terkantoi..haha

Berbalik kepada tajuk dan gambar kata. Thanks a lot to Arz Moha a.k.a http://www.arzmoha.com/ kerana sudi komen secara pukal di blog cik nor.Rasanya cik nor komen 1 entry jer kat blog dia.Bila dia datang blog cik nor tengokla banyak mana dia komen.Kat bawah tu ada lagi komen dia tapi dah tak nampak bila printscreen..huhu.Terharu jap bila orang komen banyak-banyak macam ni. Kepada yang nak berkenalan dengan ArZ MoHa boleh lah klik link yang cik nor bagi kat atas tu...Tak rugi tau kalau korang terjah blog dia..dia peramah orangnya..:)

Pesanan buat Arz..rajin2lah updates blog..haha.Suka2 hati kan cik nor bagi pesanan kat orang..Dia lagi teruk..seminggu 1 entry jer...kihkih

p/s : Buat akak SA a.k.a http://suriaamanda.blogspot.com/ hadiah top komentar dah lama cik nor terima tapi tak sempat nak buat entry lagi.Thanks yer kak bagi hadiah n sori sebab lambat buat entry..:)

30 comments:

  1. wahh arz moha memang rajin komen.. :D

    ReplyDelete
  2. Rasa terharu bila ada orang yg komen marathon camtu ... :)

    ReplyDelete
  3. uhuk uhuk tersedak ada orang sebut nama. hehe insyaallah sapa singgah blog saya, saya singgah semula :) terharu jap cik nor siap buat entry

    ReplyDelete
  4. Fuh! salute sama bro arz moha ... kita tak terkejor nak marathon gitu hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti saya kejor di blog hanim hashim

      Delete
  5. Tu dia.. nak suh kembali dan sentiasa aktif menulis blog la tu

    ReplyDelete
  6. pcl baru nak singgah sini.. salam dan tahniah Arz blogger yg rajin komen.

    ReplyDelete
  7. Wah rajin dia komen secara pukal... saya kekadang pun rajin buat komen pukal ni bila lama tak menjengah blog tu... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya belum kenal nora karim nanti saya singgah ya

      Delete
  8. Kalau ada masa nak bagi komen biasanya bagi pukal la tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Yelah kenapa cik Nor kurang update kebelakangan ni....selamat okje tak yah baca hihi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi kak hainom kesian cik nor kita

      Delete
  10. arz moha blogger yg suka photografi tu ... dia nak galakkan cik nor rajin up entry tu ... heheheee

    ReplyDelete
  11. hahahaha...masa dah rajin tu...hbs semua dia komen ye :D

    ReplyDelete
  12. singgah, jemput singgah segmen:
    Novel diagnosis, header, top up, vector art, tudung untuk dimenangi...
    http://studioous.blogspot.com/2015/02/1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt-by.html

    ReplyDelete
  13. abg arz memang sempoi !!!!!!! suka tinggal jejak kat entry onie gak,terbaik ah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi adakala saya tertinggal juga nak bw ke semua blog. kalau boleh memang nak melawat semua blog yang ada. tapi apakan daya. jari hanya ada 10

      Delete
  14. memang terbaik :)

    cik nor, saya ada buat entry utk akak. jemput baca ^^
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2015/02/tiga-tag-nama-untuk-tiga-blogger.html

    ReplyDelete
  15. komen secara pukal ye cik nor..hehe..
    untunglaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...