KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Tuesday, February 17, 2015

Alahai Instant Shawl....















Assalamualaikum...

Tok tahu bakpolah ssusah sangat cik nor nok updates blog sejak 2 mejak ni.Guna bahasa kelantan skali sekala.Harap2 orang faham membacanya.Cik nor tak guna bahasa pekat lagi.Kalau pekat lagi mesti ramai yang tak faham.haha

Adoiii...hati teringin nak updates blog tapi apa kan daya kerja banyak dan idea pon kering sangat2 dah nie.Sekering bumi kelantan selepas banjir.Amboi..puitis tak?haha.Belek2 album phone ada gambar tudung selepas  jual secara on9.Untuk tidak menghampakan korang...jadi layanlah warna-warni instant shawl yang cik nor jual.hehe

Berminat jangan lupa contact cik nor : 0199791081
Harga : RM22.00 (tidak termasuk pos)
Material kain : Tshirt (menyerap peluh)
Labuh Tudung : Tengok contoh model tak berbayar tu pakai..:)


13 comments:

  1. xper xper guna bahasa kelantan pun sy blh faham sbb slalu g sana hehehe...
    lawa..lps beli hadiahkan balik kat Nor boleh?hehehe ~ poyo jer kan ;p

    ReplyDelete
  2. Fenomena dah shawl ni, mudah nak pakai sarung &lilit sikit je....;-)

    ReplyDelete
  3. heheh so far faham..nasib baik! ahakz..
    kite pun gila instant shawl skrg..
    asyik membeli je,,ni tengok akak post ni kite usha2 lagi..haha

    ReplyDelete
  4. Model tak berbayar blog sendiri kan cik nor..kiki...

    ReplyDelete
  5. teringin tapi tak sesuailah akak nak pakai shawl ... huhu

    ReplyDelete
  6. kering idea tu perkara biasa cik nor ... at least ada gak tudung blh buat entry . rm pun masyuk juga ...

    ReplyDelete
  7. Macam menarik jugak ni cik Nor.....lama lama mcm tertarik pulak hihik....

    ReplyDelete
  8. berkongsilah dengan kami walaupun sekeping gambar. jangan lah ikut saya yang jarang update blog. saya lain. haha

    ReplyDelete
  9. beshnyer ade wrne2..mcm2..besar x cik nor?
    risau nti xssuai dgn yaya pula..huu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...