Breaking News

Bila Cik Nor Jadi Model Tudung




Assalamualaikum..

Hari ni tak boleh taip panjang2.Rabu tanpa kata.Korang layan lah model tudung tak berbayar ni.haha.

Berminat nak dapatkan tudung yang cik nor jual, jangan lupa contat cik nor yer..:)

019-9791081 (whatsapp/wechat/sms/call)

20 comments:

  1. salam kenal... cantik cantik tudung yer kak... selamat maju jaya dalam bisnes

    ReplyDelete
  2. lagi menjimatkan sbb x yah kuar modal utk bayar model ...

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya cik nor...cik nor, ni instant shawl ke?...

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi bagi sokongan kepada ejulz dalam berbloging sepanjang tahun 2014. hehe.. Semoga perkenalan kita kekal sampai bila2..

    Jemput singgah "Senarai Pengomen Tegar Mei hingga Disember 2014 dan Pengomen Tegar Sepanjang Tahun 2014"


    Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

    ReplyDelete
  5. kan senang sendiri jadi model..hehe..

    ReplyDelete
  6. wahhhh kelas cik nor menggayakan tudung..cantik gitu...huhuhu

    ReplyDelete
  7. tdung yg last tu nmpk sopan jer..ooo dh jual tdung ea..

    ReplyDelete
  8. boleh diketengah kan bakat model nih..ekekekk

    ReplyDelete
  9. wah ! dah bertukar profesion ;)

    Jemput join Segmen Bloglist Mac-April CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  10. tudung cantik, modelnye pun cantek...

    ReplyDelete
  11. wah cantik dan anggun nak beli nak beli...

    ReplyDelete
  12. salam saya singgah sini cik nor. semoga perniagaan terus maju. memang cantik tudung

    ReplyDelete
  13. Suka yg bawah sekali tu.....cik Nor pun cantik pakai shawl tu cik Nor masuk sungguh dgn baju

    ReplyDelete