KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 23, 2014

Kenapa Cik Nor Tak Aktif Berblogging???

Assalamualaikum...


Mesti korang tertanya-tanya mana cik nor hilangkan?Dah seminggu kan cik nor tak menulis kat blog kesayangan nie.Nak buat macam mana kan kat pejabat dah haramkan cik nor layan blog.Cik nor pasrah jer lah.Ni pun cik nor layan blog kat cc jer.


Cc pun cc lah.Yang penting cik nor dapat lepaskan gian nak berblogging.Haha.Dah macam ketagih  tutt...haha.Ini saja nak inform korang jer.Nanti korang tertanya-tanya mana hilangnya cik nor.InsyaAllah..ada kelapangan cik nor akan sentiasa updates walaupon 2 3 hari sekali.hehe.Minggu nie cik nor cuti 5 hari..macm biasalah lah kalau cik nor cuti maka blog cik nor pun akana sama bercuti.kikkih.


Tunggu lah cik nor kaya.Xpayah dah nak guna pejabat or cc punya..Tapi bila cik nor nak kaya?haha.Dahla panjang merapu.Cik nor stop kat sini dululah.Lain kali cik nor tulis panjang2 lagi.Bai


Baik hati klik :
1.Sini
2.Sini
3.Sini
4.Sini
5.Sini
6.Sini
7.Sini

nieza80my@gmail.com

29 comments:

  1. Oooo...blogspot dh kena blocked kat opis eh...sama la kat opis akak....sabar je la Nor...

    ReplyDelete
  2. lol yeke? kesiann cik nor.ptt la dh lama xdtg 'umh' sy hehe

    ReplyDelete
  3. kena pasang unifi kat rumah la..Unifi murah je..nanti saya citer pasal unifi kat blog..Cik Nor Baca tau..ekekek

    ReplyDelete
  4. sabar ye cik nor. yumida pakai vsat. klo kat umah, pakai broadband celcom, tp tu la line kurang laju

    ReplyDelete
  5. pasang unifi lah best kak nor..
    kalu kat office, kadang2 nak bukak pun kena pastikan line clear ke idok..
    tapi tak kena block lagilah buat masa sekarang..
    ^_^

    ReplyDelete
  6. Alahai.. Kesiannya cik nor.. Takpe.. Smngt tu ttp ada..

    ReplyDelete
  7. Muz mampu pakai strymex ja, dulu pakai broadband mmg tak laju update bila kuota dah habis...

    ReplyDelete
  8. assalam. sis ditag http://hurinnadhirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-by-sweetpea.html

    ReplyDelete
  9. Salam kenal cik nor. Akak baru belajar-belajar blogwalking ni. Best jugak rupanya. Hihihi.. rajinnya dik nor update blog. bagus bagus. Akak nak amik aura adik sikit. Nanti free free singgah blog akak eaa..:)

    ReplyDelete
  10. opis aida block fb aje.
    if block blogspot :( abis la dunia ku nak bw....

    ReplyDelete
  11. oohhh tak suke btol ofis niii..main2 block pulakkk kan.

    ReplyDelete
  12. blogspot pun kene block.. berat nie..

    ReplyDelete
  13. Salam singgah, selalu je ada halangan nak berblog ni. Dah ada idea tgh sibuk, bila dah tak sibuk, idea dah tak dtg.. hurm.. Studioous.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Assalammualaikum... cik nor,

    dah lama tak tgk cik nor terbitkan entry baru.. senyap aje...takper...kalau cik nor ada free aktif balik k..

    mselim3

    ReplyDelete
  15. La..ye ke kena blok..tak pe2...pas ni mesti banyak enrty kan..sehari leh buat 2/3 entry tau cik nor... hihihi

    ReplyDelete
  16. Sama je kita.cik.nor...cik akak updates guna phone je..hihi

    ReplyDelete
  17. Kisahnya....
    Patutlah senyap aje Cik Nor,.

    ReplyDelete
  18. insha allah , diizinkan Allah dapatlah berblog kat umah nanti ... patut lah lama menghilang ...

    ReplyDelete
  19. Hp kan ada Cik Nor...
    Gitulah adatnya dunia Cik Nor .....Dah company depa, bukan company kita cik Nor...

    ReplyDelete
  20. Salam Cik Nor..alahai terlambat akak ni..baru tau kisah Cik Nor..terpaksalah ya cik Nor..dah namanya kerja ngan orang..lepas ni update pakai Hp jelah..amik kuota byk sikit..:)

    ReplyDelete
  21. La kesian dia..nanti cik nor boleh berblogging guna hp ya..

    ReplyDelete
  22. cik nor hilang seminggu... kita hilang 2 minggu... bersawang2 dah belog kiter... hehehe... tak per... berehat2 jer la seminggu nie... :)

    ReplyDelete
  23. kat ofis ni FB tak boleh langsung

    ReplyDelete
  24. kena blocked sekejap je tu.. saja buat gimiks je tu..

    ReplyDelete
  25. Tak patut betul dorang block blog yer...

    ReplyDelete
  26. shida kalo xde sebab tenet..msti sebab sibuk dgn kerja atau komitmen lain2..tu jela..

    ReplyDelete
  27. laaaaa iye ke ? isk tak payah le block huwaaaa T.T bukan website teruk pun. kejam kejam.. diorang tak mngerti prasaan kita bloggers ni nak berblogging..

    ReplyDelete
  28. patut la lama tak nak kelibat cik nor singgah..hehehe.. welcome back cik nor..=D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...