KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, June 23, 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida



Dah lama rasanya Shida tak buat segmen macm nie.Nampak jer shida buat segmen terus cik nor join.Sebab apa? Shida bagi hadiah best2.Dah banyak jugaklah cik nor grab hadiah dari blog shida nie.hehe

Pengalaman Cik Nor Bersama Nuffnang:
Mula-mula daftar sebab member nuffnang memang sakit jugaklah nak dapat earning.Al-maklumlah saya budak baru belajar.Orang suruh tepek iklan kita pon tepek lah.Apa nak buat lagi dah tak tahu.Setiap hari check earning..hurmm..sedih dalam akaun ada RM0.15 sahaja.Tengok blog orang lain masa tu ada yang dapat cheque sampai RM2k.Wow..memang beranganlah nak dapat macam tu jugak.Angan-angan jer la..Earning tak jugak bergerak.Alhamdulillah berkat tunjuk ajar kawan, blog cik nor dah mampu menjana side income.Walaupun tak sebanyak orang lain tapi alhamdulillah..mampu menggembirakan cik nor dan menaikkan semangat untuk cik nor terus berblogging.InsyaAllah..akhir bulan nie cik nor akan cashout untuk kali ke-3.Thanks a lot buat nuffnang kerana memberi side income untuk cik nor.

Kalau saper2 nak join bolehlah klik banner cantik kat atas tu:)

18 comments:

  1. Samalah dengan Arol, cik Nor. Masa mula-mula join Nuffnang dulu, pakai tepek jek iklan kat blog lepas tue setiap hari check earning. Haha! Bestnya dah cashout kali ke-3. Agak-agak sempat tak nak guna untuk shopping raya? :D

    Apa pun, semoga berjaya, cik Nor! :)

    ReplyDelete
  2. Sy dulu sebenarnya tak tahu sangat pasal Nuffnang... bila baca blog2 orang..semua ada Nuffnang..kenapa ekkk? tu yang bila gi website nuffnang baru tertarik..ahaksss.

    ReplyDelete
  3. nak join tapi yaya ni bukn aktif ngn nuffng ni..huuu

    ReplyDelete
  4. Menarik ni. Nak join juga lah.
    Good Luck Cik NOR

    ReplyDelete
  5. gud luc datang dari segmen yang sama.
    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  6. kali ni saya tak join sebab tak reti sgat pasal nuffnang..gud luck cik nor :-)

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen cik nor dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  8. salam sis. dari segmen yang sama :))

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum....cik nor,

    moga cik nor maju dalam berblog dan byk earning dengan nuffnang k. Janji jgn cepat jemu dan mudah putus asa k..

    mselim3

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen sama..
    salam ramadhan..good luck n all the best ^^

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama..
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
    good luck :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah ciknor..berusaha tgga kjayaan ciknor :) gudluck ciknor tq sudi join dear :)

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan, singgah dari segmen yg sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...