Breaking News

Geram, Cemburu & Sedih

Assalamualaikum...

Walaweh tengoh tajuk bukan main lagi kan cik nor nie.Gempakzzz gtu..haha.Ceritanya tak segempak tajuk rasanya..Biasala blogger nmerapu.Macam inilah..haha,Biar cik nor terangkan satu2 maksud dsebalik tajuk tersebut.:)

Geram

Kenapa cik nor geram?Geram sebab pc cik nor expired certifice apa ntah kat mother board.Semua web page seperti yahoo, blogger, facebook dan sebagainya yang selalu cik nor buka invalid certificate.Nie pun updates blog guna pc engineer cik nor.Dia keluar ada hal kat luar.huhu.Minggu depan baru techician komputer tu datang tukar baru.Alahai..lamanya nak menunggu...siori yer kawan2 tak dapat nak bw kat blogwalking kat blog kot.Dah ok nanti cik nor bw puas2.k


Cemburu

Cik nor cemburu? Cemburu la,,mana blog dok cerita pasal dapat CPUV.Blog cik nor satu pon taraak.Sedih tau.huhu.Semua dah En.N creditkan.En.N kenapa kau zalim sangat kepada blog cik nor?Bila ko nak bagi cpuv kat blog cik nor.huhu.Ko dah tak sayang cik nor ke En.N??Please En. N dengarlah rayuan cik nor ini...huhu..Cik nor jeloes dengan korang yang dapat CPUV tu...:)


Sedih

Sedih??Pagi2 buka fb ada blogger updates status memaklumkan blogger Syuhada Baharudin telah meninggalkan kita buat selama-lamanya. Entry cik nor sebelum ini kat SINI.Walaupon hanya kenal di dalam blog pemergian Syu amat terasa dan terkesan di hati cik nor.Dia seorang yang peramah dengan sesiapa sahaja.Apa2 pun takziah buat keluarga Syuhada Baharudin.Semoga tabah menghadapi ujian Allah..Al- fatihah..moga arwah dicucuri rahmat dan aman di sana...aamiin.


Kalau sudi klik : SINI

26 comments:

  1. Sabar ya Cik Nor..nanti Pc dah ok ..bolehla bw sampai lebam..Cik Nuff pon kedek ngan akak..satu jer CPUV yg duk tergedik..Al Fatihah buat arwah Syu..

    ReplyDelete
  2. Mengenai cemburu tu, sabar ye.. ena pun tengah tunggu CPUV ni. Huaaaaa slow je nuffnang ena kali ni

    ReplyDelete
  3. Nampaknya kena bersabarlah. Hanya perlu ditanamkan dalam hati bahawa setiap yang buruk itu ada kebaikan disebaliknya. Insyaallah..

    ReplyDelete
  4. Sabar ye Nor.. Bw puas2 bila pc dah sihat nanti. Pastu bolehlah hantar tiket rayuan kat en Nuff.
    Al-Fatihah buat arwah Su..

    ReplyDelete
  5. sbr ye...nti pc dh okey leh bkak blog fb...nti de cpuv msuk tuh...

    al fatihah utk arwah

    ReplyDelete
  6. perasaan bercampur ye...sabar2...dugaan..:)

    ReplyDelete
  7. pc akan ok le tu..jgn geram2 ok.. anta tiket kat nuff ye..dapat le tu x lama lagi..sabar2..
    salam takziah buat arwah..

    ReplyDelete
  8. Jangan geram2 yer cik nor... Tak perlu cemburu nanti En. N akan hadir bersama CPUV nya... Tak lama sampai la... Zumal pun rasa sedih atas kehilangan rakan blog kita... Al Fatihah....

    ReplyDelete
  9. Macam-macam dugaan dam cubaan cik nor... Sabar ye! Ada rezeki tak kemana

    ReplyDelete
  10. as salam. pertama sekali TQ sbb sudi bertukar2 link dgn abe kie. Kedua, abe kie pun geram sgt sbb netbook abe kie x leh booting...ada kwn kata hard disk rosak. Adoii! Pitih lagi!

    ReplyDelete
  11. Mixed feeling nampaknya cik nor's nie..pasal CPUV tu cuba cik nor rajin2kan update survey nuffnang tu..insyallah mana tau nanti dapat CPUV jugak ker..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. QV bln ni blm dapat kempen iklan ... huhuhuuu ... al fatihah utk syuhada . semoga Allah menepatkn beliau di kalangan org2 yg beriman .

    ReplyDelete
  13. mmg bikin suspens betul title cik nor ni..

    oh cpuv tu skrg ni mungkin bukan belum rezeki lg kot. cuba tengok nanti ada masa berlambak2 dia muncul.

    biarpun tak kenal sgt, sedikit sebanyak terasa jugak dengan pemergian blogger syuhada.. al-fatihah.

    ReplyDelete
  14. ehehehe mcm2 perasaan Nor kan?sayang ade tak?ehehehe ;p

    ReplyDelete
  15. huhu..byknya prasaan cik nor hari ni..Al Fitihah utk kawan blogger..

    ReplyDelete
  16. jgn sdh2 ya cik nor....sbar....btw moga Allah mencucuri rahmat kepada Roh beliau..

    ReplyDelete
  17. Alahai... Bab cpuv tu, sy bru dpt je cik nor... Payah tul nk melekat gak tu...

    ReplyDelete
  18. x pe..nanti mesti ada rezeki cik nor tu ^_^
    al-fatihah untuk beliau

    ReplyDelete
  19. Fiza pun baru je kenal arwah dalam bulan nie juga.. siapa sangka kan.. Allah lebih menyayanginya.. sabar cik nor.. Fiza menabung Petronas promoted content buat cik nor..

    ReplyDelete
  20. nanti dpt la tu. ucknor hantar tiket.
    nape lambat sgt tecnician tu dtg.sian ciknor.

    tu la ramai blogger updates minggu lepas.
    alfatihah

    ReplyDelete
  21. semoga roh dcucuri rahmat dan dtempatkan bsama para hambaNYA yang soleh/solehah..amin..

    ReplyDelete
  22. Al fatihah buat arwah....
    Jangan geram geram cik Nor nanti darah tinggi hehe

    ReplyDelete
  23. Saya pon jeles sebab xpenah ada cpuv lagi..nak jugak...tak sempat mengenali blogger syuhada...

    ReplyDelete