Breaking News

Bila Sya Mimie Balas Dendam..:)


Assalamualaikum..

Wah tajik bukan main lagi kan cik nor.Dah macam apa tajuk dia.Mesti seseriau korang baca kan?haha.Bukan balas dendam apa..balas dendam komen blog cik nor.Tak der lebih2 yer..hehe

Cik nor kalau mals sangat nak baca direct komen, cik nor akan buka komen yang macm kat atas tu.Perghh..terkejut sangat bila tengok semua nama Sya Mimie. Sya Mimie mana? Ni lah Blog dia Sya Mimie a.k.a http://hanyadihatiku.blogspot.com/.Alaa..mesti korang kenal lah.Blogger glemer dan hebat jugak nie.Kalau ada yang masih tak mengenali beliau bolaehlah klik dekat link yang cik nor bagi tu.

Apa2 pun terima kasih mimie coz sudi banyak2 kat blog cik nor.InsyaAllah..ada masa cik nor akan komen banyak2 mcm nie jugak kat blog mimie. Take care ye mimie..Moga Allah permudahkan segala urusan mimie..aamiin.(M2B)..hehe

Kalau rajin klik ye..:)
1.SINI
2.SINI
3.SINI

18 comments:

  1. Wahhh tudiaaaaa, berderet komen dari dia.. hehehe... bagus mimie ni

    ReplyDelete
  2. Haha...mmg gtu dh kalau dia blas dendam...

    ReplyDelete
  3. Ingatkan balas dendam ape tadi... Zumal klik2 sini :)

    ReplyDelete
  4. kadang2 saya pon macam ni..kalo blog dah lama tak jejak..baca entri y lum baca terus komen..

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum.. mekasih ciknor.. terkejut tgk entry ni.. hehehe..
    ni bukan kes balas dendam.. tp sebab rasa macam dh lama tak terjah blog kengkawan. tu yang sekali balas, tak beringat..hehehe

    ReplyDelete
  6. amboii..kemain berderet comment dia hahhh..hihii..

    ReplyDelete
  7. mak aihhhh.... berderet komen...

    ReplyDelete
  8. cayok sya mimie ... banyak sungguh tu .

    ReplyDelete
  9. mimie blk ipoh itu yg dia belasah bw tu.hihi
    maklum le dok tmpat skrg da masalah tenet..
    ingt kengkawan mimie ni tp tu la keadaan memaksa beliau..

    ReplyDelete
  10. Mimie pun rajin komen mcmni kak blog farah..hehehe

    ReplyDelete
  11. Untunglah cik Nor blogger hebat pun datang blog cik Nor....

    ReplyDelete