KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, April 23, 2014

Aku Blogger dan Hasrul Hassan


Assalamualaikum.

Mesti korang tertanya-tanya kenapa cik nor guna gambar nie untuk GA dengan Hasrul Hassan.Gambar ni banyak kenangan kerana masa mula2 belajar menulis blog ini lah gambar pertama cik nor letak sebagai header.Banyak kenangan pahit manis dengan gambar ini.Antara kenangan paling tak dapat di lupakan ialah blog ini hampir menjadi sejarah bila coding nya kacau bilau. Nasib Kak Mialiana & Bro Sop datang memberi bantuan. Ahamdulillah...berkat dari pertolongan mereka blog ini dapat diselamatkan dan bertukar wajah baru.Thanks a lot pada semua yang membantu cik nor..:)

Kepada yang nak join sila klik sini..:

http://www.hasrulhassan.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Cepat sementara masa ada masa..:)

34 comments:

  1. memang banyak kenangan masa mula2 buat blog kan ^_^
    selamat berjaya cik nor :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen cik nor
    ayu wajah tuuuu

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya ; selamat bersegmen dgn blog HH.

    www.nazlee.com

    ReplyDelete
  4. all the best..
    singgah menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  5. OKje mmg ingat sangat gambo cik nor tu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...