Breaking News

Seksi Tak Saya....???


Assalamualaikum..

Perghh..tajuk bukan main lagi kan?haha..Mesti ramai terkejut cik nor letak gambar seksi hari.Meh ramai2 tengak gambar seksi seksa cik nor nie...Oppss..gambar cik nor ke tu???haha

Harap maaflah gambar seksi cik nor tak dapat disiarkan.Yang ada cuma gambar kucing cik nor atau nama yang diberi hitam .Harap korang tak kecewa lah yer..haha.

Dia tidur macam tu bukan cik nor yang buat tau.Dia buat sendiri.Kebetulan cik nor lalu dia dok macam tu, cik nor snap lah gambar.Dok snap gambar still tak bergerak2.Syok betuk ko tidur hitam.Panas gamaknya kucing cik nor nie.Sebelum tu dia ikut adik cik nor g jemur kain.Tu yang naik2 tergolek macam tu bawah kipas. Seksi lah tu kekonon..haha

Oklah...itulah entry seksi cik nor utk hari nie..babai



58 comments:

  1. haipppp!!! seksinya...malu iolss tengok,,,hehehe

    ReplyDelete
  2. hui.. seksi... tergoda ai... hikhik

    ReplyDelete
  3. seksiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sangat... hihihi

    ReplyDelete
  4. acecece....siap tutup mate lagi tuuuu..
    cekciii wuuuu..hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bermanja lah miza..tp cik nor tak layan..haha

      Delete
  5. hahaha...ambik memang seksi..

    ReplyDelete
  6. kelakar je kucing tidor menelentang camtu...hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah pasal kak..ntah apa2 kucing cik nor nie.haha

      Delete
  7. Replies
    1. tu baru seekor..blom lagi yg 5 ekor lagi tu..hihik

      Delete
  8. hehehe..mcm2 gak gelagat kucing ne kan?

    ReplyDelete
  9. mcm kucing orang jugak la cik nor :)

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. haha..biar dia malu...saper srh tdo macm tu..:)

      Delete
  11. hahaha...comel la cik nor! geletek je perut dia biar x seksi lg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dah geletek ttp mcm tu jgk kak..:)

      Delete
  12. memang seksi miaw tu cik nor.. lena betul dia tidur.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  13. Assalammualaikum,..cik nor,

    bukan main syok lagi kucing cik nor tidur kan... panas agaknyer maklum aje musim panas.

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..mselim

      yap btl tu mselim..kepanasan & kepenatan..:)

      Delete
  14. Hehehe seksi sekalii ya?? hehehe

    ReplyDelete
  15. kucing tu nak mengoda Cik Nor..suruh peluk2 dia..sebab tu buat aksi seksi..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..tak tergoda kak..ramai sgt kucing kat rumah nie..:)

      Delete
  16. hehehe.. comel la cik nor.. igtkan cik nor yg seksi tadi..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks farah...apa??? cik nor seksi..smua org tak mau follow blog cik nor..haha

      Delete
  17. wow.. haha.. seksinye...kucing rupenye...

    ReplyDelete
  18. haippp... malu-malu...
    seksi la u ni...hehehe

    ReplyDelete
  19. Kucing saya pun pernah tidur begini.

    ReplyDelete
  20. amboi.. fabulous..!! hehehe
    menabung sini..

    ReplyDelete
  21. tido terlentang. kenyang sangat le tu
    amboii
    dear nak jemput dear join GA kat blog. syarat simple dan GA best . handbag ? mahu tak ?

    ReplyDelete
  22. seksi le sbb tido tak pakai apa hehe

    ReplyDelete
  23. Seksi!! teringat kucing farah dulu..kucing tido gitu nampak selesa and nyenyak je dia!

    ReplyDelete
  24. Pandai dia buat aksi separuh luc... haha

    ReplyDelete