KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Wednesday, February 6, 2013

Segmen Saya Follow U,U Follow Me By mselim3



Bawah nie syarat tuan punya blog yang tlis cara nak menyertainya..aku just copy dia punya jer...aku malas nak menaip..haha...jgn marah tuan punya blog..:)

Korang nak join?

Perlu buat entri kat blog.. Hanya perlu tinggalkan link blog korang kat ruangan komen entri ni, dan mselim3 akan senaraikan link blog yang join . Lengkap agar senang nak blogwalking. Semua boleh, tak kira blog baru atau lama, samada banyak atau kurang follower.. k,

Jangan lupa linkkan banner anda ke blog mselim3 nie k..

pls : Jangan lupa follow blog ini , dan like k, kalu sudi x paksa. Janji ikhlas. 

Tarikh Tutup : 22-02-2013.

Klu nak join jgk just click jer kat banner yg cantik kat atas tu..:)

2 comments:

  1. Assalamualaikum, maaf baru sempat bw dr segmen yang sama ! salam ukhuwwah dr belog jcb :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...