KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, September 6, 2012

Khamis Yg Malas @ Aku Yg Malas..:)

Assalamualaikum.....

Selamat pagi Oulls.....Hari ni terasa mcm nak menaip lah plk.Entah dari mana dtg hangin rajin aku nie.aku sendiri pn tak pasti...haha.Dah dua kali aku post bnda yang aku copy from my email.So, hari nie terasa nak guna idea sndiri lah plk .Tp apa bnda lak aku nak tlis nie..Think..think..think...:)

Alamak ...apa bnda aku nak tulis nie....Blurr lah plk...huhu....idea come plisss...Semalam igt nak g jamuan hari raya.Tp harapan aku hampa coz smua tak nak pergi..Mcm sia2 jer aku tak puasa smalam.huhu.Pastu tgh g lah mkn kdai masakan panas kat depan opis nie.May b kompunan nak g jamuan raya kot.Gnilah citernya,,..aku orderlah nasi goreng biasa...masa aku dapat nasi tu mmg dah nampak pelik knapa nasi goreng aku nampak macm lembik...nak kata nasi yg dia masak tu lembik aku rasa tak sebb butir beras tu nampak mcm tak pecah...Aku belek punya belek tgk nasi tu sampai melekat kelembikannya kat sudi...lembiknya mcam nasi basilah...tak pernah plk aku dgr nasi goreng basah...bau mmg tak der lah sbb dah campur bau kicap..n bau hangit..Aku tak berani nak mkn lah takut kna cirit birit lagi.Baru je hr ahad lepas aku kna bangun kol 3 pagi sbb kna cirit birit..huhu.tak sanggup dah aku nak ulang alik g tandas...huhu

Kepada peniaaga kdai makn  kat luar sana tu....kot yer nak cepat kaya jgn lah skit kualiti  kerja...tak kan nasi basi pon nak jual jugak...huhu...kebersihan tu pnting klu nak berniaga makanan.Tak kisah bayar mahal asal makanan yg dmasak itu bersih n sedap....

Oklah itu jerlah citer aku utk kali ini....lain kali ader story yg best aku share lagi kat korang yer...hope korang sudi baca blog aku yg agak memboringkan nie...hehe

babai..see u again...:)

P/s..:Apasal tulisan blog korang cantik?mana korang dapat tulisan cantik tu...share blh  tak?hehe

4 comments:

  1. mia pun rasa macam malas je nak wat keje arini...

    uikkk bahaya kalau makan nasi basi, boleh cirit nanti...

    ReplyDelete
  2. k.mia:hari khamis kan hari last kerja utk pantai timur tu malas k.mia..haha
    sy tak mkn pn k.mia takut kna cirit birit lagi..huhu

    ReplyDelete
  3. Ooooo patut la malas. Kalau satu hari jer ok la jgn tiap2 hari :)

    ReplyDelete
  4. Sop nama Saya: hari khamis jer...hari lain baik..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...