Breaking News

Hadiah Dari Praktikal Students....:)

Ermm..mlau2 dapat Excited sgt..sbb dah lama tak dapat hadiah..almaklumlah dah lama pencen jadi cikgu ganti..Thank buat Khalis n Faruq...sbb bagi akak yag garang ini hadiah...hehe
Tadaa...inilah kotaknya....Warna pinky lagi...hehe..i like...:)
So, inilah bnda yang der kat dalam kotak tu...mmg bguslah...sesuai sgt dgn musim raya yang dah hampir tiba..hehe...blh buat biskut raya..tp dua jer..nak ltka aper erk?Kerepek pisang kot..haha...oklah aku stop cni dlu..len kali kalau ader citer best2 aku post lagi kat cni.Sebnarnya banyak citer menarik yang aku nak post kat cni n nak share ngn korang tp masa tak mengizikan aku..huhu..sedey sgt...okalh chow dlu..babai..:)

4 comments:

  1. alhamdulillah..rezeki bru msk kerja..:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hantaran ada kat atas almari kat umah dah bersawang..haha..cincin ada dalm kotak dalam almari..tak sempat nak kawen..huhu

      Delete