Breaking News

Akhirnya Aku Tewas

Gambar dari pakcik google


Assalamualaikum...

Cik Nor sekarang malam-malam baru dapat menulis kat blog. Nak buat macam mana time kerja xboleh nak menulis nanti kena aim dengan bos.huhu

Panjang pula celoteh Cik Nor yer. Macam korang tak thu perangai Cik Nor. Dia merapu dulu sebelum terus ke jalan yang benar..hehe. Tajuk kemain lagi. Nak tarik seo ke Cik Nor. Idok lah..

Ceritanya macam ni, Cik Nor ingat bulan puasa ni tak mahu la minum minuman berais. Nak minum air putih biasa or air suam jer. Sebab badan dah makin kembang asyik minum ais. Konon-konon nak kurangkan sikit inci tempat-tempat tertentu.  Nak raya kan ni. Mesti nak pasang badan kan. Haha

Impian Cik Nor musnah jua bila tergoda juga tengok ais. Akhirnya Cik Nor tewas jua. Balik kampung hujung minggu tengok adik-adik minum ais. Dok kat rumah sewa pun macam tu jugak. Akhirnya Cik Nor dah macam ketagih kalau xde ais macam xpuas jer minum air. Hancuss impian Cik Nor xmo minum ais. Haha

Korang macam mana? Confirm xminun minuman beraiskan?

12 comments:

  1. huhu..samelah MG pun ..
    sebelum puasa nekad tak nak ais nk air suam je ..dh buka ..naaaa..bergelas air sejuk..huhu

    ReplyDelete
  2. betul cik nor klau xde ais rasa xpuas je berbuka.. hihihi..

    ReplyDelete
  3. Rasanya cam tak sah kalau time berbuka tak ada minuman berais ciknor hehe

    ReplyDelete
  4. Sama lah ngan akak tekak memanggil-manggil je suruh minum minuman berais..hihi

    ReplyDelete
  5. Memula minum.. sekarang dah tak minum.. sbb lagi minum air rasa lemah badan...

    ReplyDelete
  6. minum ais tu wajib..hehe
    tak minum ais sehari rasa cam x selesa je tekak.

    ReplyDelete
  7. Hahahha..perkara biasa tu cik nor..mesti tewas punya

    ReplyDelete
  8. Fiza kalau hari biasa mmg x minum ais.. tp bila bulan puasa dah jd wajib pulak.. huhu

    ReplyDelete
  9. Lagi2 nak berbuka, memang sengaja tewaskan diri.. ahaha

    ReplyDelete
  10. xde ais tp mesti sejuk. means letak dlm peti ais. tu pn sbb yogurt sbb nk mudah buang air nnt ;-)

    ReplyDelete
  11. Xde AIs x puas....huhu...mesti nk ada AIs....

    ReplyDelete
  12. Sama le cik Nor. Si kecik tu suka betul buat air ais sepanjang puasa ni. Dah mak pun terminum weyh...air manis pulak tu. Huh mmg tak de chance le nak berkebaya namopaknya huhu

    ReplyDelete