Breaking News

Bila Cik Nor Baking..:)


Assalamualaikum..

Last2 minute nak balik baru nak updates blog. Idea entah ada ke idok ni. Tapi layan kan ajo yer..:)

Entah bila cik nor mem' baking ni pun dah lupa. Tapi yang penting kek pisang kukus yang cik nor buat nie mnjadi dan tak bantat macam biasa. Percubaan kali ini berjaya la.hihi. Rupanya macam tak cantik tapi rasanya memang mabeles. Ni kes masuk balik angkat sendiri.haha

 Tapi satu jer la masalah bila buat kek secara kukus ni..kek cepat bercendawan kalau lambat dihabiskan. Kalau cik nor tak bagi cepat naik cendawan senang jer.Letak dalam freeze jer.haha. Sebulan ok lagi. Melampaulah tu kan kalau sampai sebulan.hihi

Oklah.Cukup sampai sini untuk hari ni.

16 comments:

  1. puas hati buat sendiri...puas makan..:)

    ReplyDelete
  2. rajin cik nor membaking.. aiza dah lama tak membaking..

    ReplyDelete
  3. Sedap. Bole la hidang masa raya nanti..;)

    ReplyDelete
  4. Rajinyaaaa. Okay la tu pandai buang kek, ena ni langsung tak reti.. huaaaa.. mohon share resepi... uhuks

    ReplyDelete
  5. Salam Aidil adha buat Cik Nor & family dr bumi Sabah :)
    wah.. jadik jg baking tu... hehe

    ReplyDelete
  6. sedap tu
    boleh bg rasa skit :)

    ReplyDelete
  7. lama tak makan kek pisang mcm ni.. nk sikit boleh..hehehehe

    ReplyDelete
  8. Comei je keknya.. Tapi kalau tak baca entry puas gak memikir gambar tuh..

    ReplyDelete
  9. Cik Nor apa sal nampak mcm nipis? Mmg nipis ek.....

    ReplyDelete
  10. kek yg ada buah2an ni mmg cpt berkulat... freeze je la tmpt plg slmt... kalu nk mkn lama

    ReplyDelete
  11. aida baru skali cuba buat kek pisang.
    bantat :( sedih...

    ReplyDelete