KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Monday, February 23, 2015

Tips Beli Tudung Murah

Assalamualaikum...

Dah lama benar cik nor buat part time jual tudung.Lama ke?kihkih..Tak kisahlah...lama ke baru ke...yang penting ramai support tudung cik nor.Biasalah..tudung murah kualiti bagus mestilah ramai yang nak kan? Oleh kerana tudung yang cik nor jual bawah RM50.00. Maka cik nor nak share sikit la tips membeli tudung online.


Masih ingat dengan isu ‘harga tudung mahal’ yang pernah melanda industri fesyen tanah air baru-baru ini? Jika diperhatikan, semakin banyak jenama tudung yang kini boleh anda temui dipasaran dengan tawaran harga yang boleh mencecah sehingga ribuan ringgit Malaysia! Mungkin agak keterlaluan untuk kita berbelanja sehingga ribuan ringgit semata-mata untuk sehelai tudung. Tapi, bagi mereka yang mampu hak berbelanja di tangan anda.

 Pattern Scarf


Namun, bagi mereka yang kurang berkemampuan atau tidak mahu berbelanja lebih untuk sehelai tudung, ikuti tips-tips berikut untuk kekal kelihatan bergaya walaupun hanya dengan memakai koleksi tudung murah online



Seri Kencana S3 Instant Shawl



1.      Material
Pilih material yang nampak ‘rich’ atau ‘glamor’ walaupun kadang-kala harganya tidak mencecah RM30. Anda hanya perlu bijak memilih.


 Seri Dewi Instant Shawl




2.      Mudah dipakai
Anda juga boleh menemui koleksi tudung murah yang diperbuat daripada fabric cotton yang selesa dan amat mudah dipakai.
 Ariani Exclusive Sld Aleesya Printed Siti Collection Set With Inner Shawl


3.      Trendy
Dan yang terakhir sekali adalah dengan membeli tudung dengan rekaan yang terkini atau trendy. Contohnya, instant shawl!


Itulah serba sedikit tips dari cik nor.Diharap dapat membantu anda semua untuk membeli tudung secara online.





7 comments:

  1. sekarang ni dah banyak tudung murah tapi berkualaiti..kena pandai cari..jangan main beli je lagi2 beli online ni memang kena cerewet sikit.tanya itu ini..jangan main tengok gambar je..kan??

    ReplyDelete
  2. betul tu..
    Menang membeli..Menang memakai..

    ReplyDelete
  3. Kalau yang jenis berjenama tu memang mahal. Padahal lebih kurang je dgn yg murah kan

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan cik nor... mmg mencari tudung yg murah hihi... boleh buat koleksi... eija lebih suka pkai tudung bawal.. xksh yg plain ke ada batu2 ke... kalu jumpa warna yg berkenan dan murah mmg smbar heheee... cik nor jemput singgah blog eija yer ;) peace!

    #follower 1094

    ReplyDelete
  5. senang beli tudung walkin sdri kat kedai..da xmau beli online coz yaya xpndai nk mgukur labuh tudung ni..huhu

    ReplyDelete
  6. Betul tu cik Nor....OKje pakai tudung biasa biasa jer....ada kalanya tak sampai Rm16 henggit pun....maksudnya Rm15 henggitlah tu hihi......RM10 pun ada

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...