KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

Followers

Thursday, October 28, 2010

28 Oktober 2010

salam
dah lama tol aku tak m enulis kat blog aku nie.bkan mals anak menulis tp tak de idea nak tlis aper.huhuk.hari nie aku bengang bos aku tkar beteri tel nagn aku....igt nak tkar smlam tp dia busy meeting.hri tanya engineer aku dia tak der g mana entah....nak maraha tol aku.dah la bateri dia kong....tak kan 24 jam nak kna cas.main msg 2 3 keping pun blh low bateri ker?huhukhangin satu badan aku di buatnyer......huhuk

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...